HIRDETÉS

Fotó: Egis Körmend Facebook-oldal

Vereséggel kezdett a körmend ifi az Alpok Adria Kupában

Vágvölgyi Bálint
2019. október 8. kedd, 20:46
A szlovén Sencur vendégei voltak a vasiak.

Ma este a szlovén Sencur vendégeként megkezdte szereplését az Alpok Adria Kupában a címvédő Egis Körmend. Az ellenfélnél szerepelt többek között az ex-körmendi, honosított irányító, Marko Popadics is - írja a BB1.hu, kosaras szakportál.

 

A piros-feketék vezetősége nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis úgy döntöttek, idén már tényleg a fiatal játékosaiknak szánják a regionális kupasorozatot (melléjük csatlakozott a felnőtt csapat aktív rotációjából Oroszi, Németh, Durázi és Filipovic).

 

Ennek tükrében nem is volt meglepő, hogy már rögtön az elején nagy volt a különbség. Az első negyedet 34-13-ra nyerte a Sencur.

 

A folytatásban összekapta magát Patai Benjamin együttese, már nyoma sem volt a kezdeti megilletődöttségnek, persze hibák azért becsúsztak. Négy perc alatt 11-4-es szériát ment a magyar csapat, 38-24-nél időt is kértek a sárga mezesek. Filipovic-nak és Kelechinek is hamar összejött három faultja. A félidőre 56-30-as állással fordultak a csapatok.

 

A szünetben rendezte sorait a Sencur, amely átrohant a körmendi fiatalokon a harmadik etapban. Hiába próbálkoztak a vendégek, egyre nagyobb lett a különbség. 80-47-ről indult a záró felvonás.

 

Amit a Körmend kezdett jobban, hiszen hét perc alatt 4-19-es sorozatig jutott. Sikerült kozmetikázni, a vége kereken húsz lett.

 

KK Sencur - Egis Körmend 88-68 (34-13, 22-17, 24-17, 8-21)

Alpok Adria Kupa, csoportkör, 1. forduló
Sencur

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás