Végre méltó helyen edzheti tanítványait a szombathelyi utcai harcos

ugytudjuk.hu 2019-10-02 16:56:00
174 négyzetméteren tarthat ezentúl edzéseket Horváth Győző a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány sportolóinak.

Tegnap délután, Rozman István, a World Kickboxing Federation, Profi Szakági elnöke megnyitotta az MGYM edzőteremet, amely elsősorban a hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő fiatalok rendszeres testmozgására ad lehetőséget. A Domus Üzletházban kialakított létesítmény a Miell Group támogatásával valósult meg. A cégcsoport így állandó helyet biztosított a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány sportolóinak.

A terem minden nap 16 és 21 óra között áll rendelkezésére minden szombathelyi és környéki sportolni vágyó felnőttnek és gyermeknek a boksz, kick boksz, K1 edzések mellett az erő és állóképesség fejlesztésére. 

A Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány története 2016-ra nyúlik vissza. Akkor egy elszánt és lelkes sportolni és eredményeket elérni vágyó csapat állt össze és egy parkban elkezdte felkészülését a WKF világbajnokságra. Az edzések nem maradtak eredmény nélkül. 2 kiválóságuk 2 világbajnoki címmel, 5 ezüst és 2 bronz éremmel tért haza.


2017-ben a sikersorozat tovább folytatódott: 6 versenyző 12 érmet – ebből 4 arany - hozott el az Európa bajnokságról. A lelkes csapat vezetője Horváth Győző, aki 2017 év végén pro am interkontinentális bajnok lett, full contactban pedig WKF világranglista vezető. Ez a siker hozta meg számára a döntést és alapította meg 2018-ban a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítványt.

Az alapítvány kiemelten támogatja a mélyszegénységben élő gyermekek, fiatalok sportolását olyan sportprogramok szervezésével, melyeken való rendszeres részvétel az egészséges testi, és szellemi fejlődésüket segíti elő. Az alapítvány nem csupán a részvételt, hanem a sportszereket és egyéb kellékeket is térítésmentesen biztosítja, továbbá előteremti a hazai és nemzetközi versenyekre való eljutás költségeit.

Az alapítvány eddigi három legeredményesebb sportolói:

1. Horváth Győzőné 2× Európa Bajnok
2. Császár Klaudia Európa Kupa győztes
3. Horváth Marcell pro am Európa Bajnok


Az alapítványnál Boksz, Kick Boksz, K1 sportok mellett erő- állóképesség fejlesztésére van lehetőség.

A jelentkezők mindegyikével személyesen beszélgetnek el. Az egyeztetések, családlátogatás és orvosi konzultáció alapján hozott döntés alapján kerülhetnek a gyerekek a támogatott sportolók közé. 


 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.