Vas megyei listát állított a Márki-Zay féle Mindenki Magyarországa Mozgalom

Fehér Buda
2019. szeptember 9. hétfő, 15:30
Öten kerültek fel a listára.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom az önkormányzati választások során Vas megyében több településen is jelölőszervezetként regisztrálta a képviselő-, és Kőszegen a polgármesterjelöltet - tudtuk meg a mozgalom közleményéből, amit a továbbiakban változtatás nélkül közlünk. 

 

A Mindenki Magyarországa Mozgalom az integrációra törekszik, és azt szeretné elérni, hogy valóban jogállami alkotmány, igazságos választási rendszer, valamint törvény előtti egyenlőség tudjon kialakulni az országban, a megyékben és minden egyes településen. A nyugathoz akarunk tartozni, és valódi nemzetpolitikát szeretnénk. Azért dolgozunk, hogy kiszámítható gazdásai környezetet, valódi piacgazdaságot és szabad versenyt lehessen kialakítani Magyarországon. 

 

Ahhoz hogy ez a munka sikeres legyen, a Mindenki Magyarországa Mozgalom megyei listát állított Vas megyében, és szeretne az elkövetkezendő időszakban reszt venni és részt vállalni a Vas megyei önkormányzat munkájában. 

 

A listát Németh Zsolt, mérnök közgazdász, Sárvár város jelenlegi önkormányzati képviselője, és egyben polgármesterjelöltje vezeti. Második helyre Koroknyai Sándor, volt hivatásos katonatiszt került, a harmadik helyen Soós István, nyugalmazott körmendi gimnáziumigazgató, a negyedik helyen Szele Balázs, asztalosipari vállalkozó, és a lista ötödik helyén Bogács László, erdőmérnök található. 

 

Az elmúlt egy évben Vas megye számos településén kialakultak és egyben működnek a Kossuth körök, ahhoz, hogy az ellenzéki oldalon 2022-ben sikeres megmérettetés válhasson valóra, Németh arra kéri a választópolgárokat, hogy Vas megyében, szavazzanak a Mindenki Magyarországa Mozgalom listájára, és ezáltal egy őszinte, valódi demokráciára és versenyképes, nyugatos életre.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás