Fotó: Bonyhádi Zoltán

Váradi Benedek reméli, tovább folytatódik a kosárlabda-láz Szombathelyen

Vágvölgyi Bálint
2019. július 16. kedd, 09:46
A Falco csapatkapitánya örül, hogy hosszabbított a sárga-feketékkel.

Ahogy tegnap már mi is megírtuk, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatkapitánya, Váradi Benedek 1+1 évvel meghosszabbította szerződését a sárga-feketékkel.

 

A klubhonlapnak adott rövid interjúban Váradi elmondta, hogy nagyon örül a hosszabbításnak, a következő szezont firtató kérdésre pedig azt válaszolta:

 

- Erről még nagyon korai lenne beszélni. Alakul a mi keretünk is, illetve az ellenfeleké is. Nyilvánvaló, hogy egy sportolónak az a célja, hogy nyerjen minden mérkőzésen, de ez nem sikerülhet sajnos. Nagyon hosszú út áll előttünk a csapattal. Először a felkészülésre kell minden energiánkat beleadni és úgy edzeni a bajnokságra, hogy a lehető legjobb formában kezdjük meg a szezont.

 

Az esetleges címvédésről azt mondta a Falco csapatkapitánya, hogy tudják nagyon jól, hogy a bajnoki címet megvédeni sokszor nehezebb dolog, mint megszerezni, hiszen mindenki a regnáló bajnokot szeretné legyőzni, de ez plusz erő és motiváció lesz a csapat számára.

 

Váradi örül, hogy Szombathelyen összeáll egy ,,kis magyar válogatott", mindenkivel játszott már együtt a különböző korosztályos válogatottakban, így biztos benne, hogy jó csapat alakulhat ki.

 

"Fiatalok vagyunk, így annál jobban éhesek leszünk a sikerekre. Nagyon örülök, hogy Szombathelyen igazi kosárlabdaláz volt a szezon végén és a bajnoki cím megnyerését követően is. Remélem ez tovább folytatódik és együtt szép eredményeket érünk el."

 

- zárta gondolatait a Falco tízese.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás