Fotó: Kőszegi foci Facebook

Valaki rallypályának nézte a kőszegi focipályát

Farkas Bazsi
2019. április 6. szombat, 16:05
Alaposan szétbarmolta a füvet. A Kőszeg FC rendőrségi feljelentést tett.

Tegnap este valaki kocsival behajtott a kőszegi Lóránt Gyula Sporttelepre és kocsival szétbarmolta a focipályát. A nyomokból jól látszik, hogy a kocsi nem csak egyszer hajtott végig a gyepen, hanem kétszer is előre, majd hátramenetbe kapcsolt a sofőr.

 

Pénteken komoly csapadék érkezett Vas megyébe, Kőszeg is bőven kapott az esőből. Emiatt aztán a pálya is felázott, a kocsi így mély nyomokat hagyott a fűben.


Ez azért is bosszantó a Kőszeg FC-nek, amelynek otthona a pálya, mivel ma gyerekeknek rendeztek tornát, a széttúrt gyep miatt azonban reggel teljesen új pályákat kellett kijelölni, komoly szervezési munka elé állítva ezzel a szervezőket. 

 

Valaki kocsival barmolta szét a kőszegi focipályát

 

Neudl Gábor, a Kőszeg FC elnöke az Ugytujduk.hu-nak azt mondta, ha komoly anyagi káruk nem is keletkezett, akkor elszomorító, hogy valaki széttúrta a sokaknak a mozgás örömét nyújtó pályát. Bár a telepen nincsen, az egyik szomszédos házon van kamera, most abban reménykednek, hogy az rögzítette, hogy az autót és annak rendszámát, ami alapján elkaphatnák az elkövetőt.

 

A sportegyesület az ügyben rendőrségi feljelentést tett. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás