Fotó: Balázs Péter Facebok-oldala

Ungár Péter szerint Balázsy most szakácsként kampányolva élt vissza jegyzői pozíciójával a Savaria Karneválon

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 25. vasárnap, 20:41
Római zöldségkrémlevesbe burkolt kampány megyei jegyző módra.

Balázsy Péter megyei jegyző, a FIDESZ-KDNP által támogatott polgármesterjelölt ma szakácsnak állt és Majthényi Lászlóval, a Vas Megyei Közgyűlés fideszes elnökével közösen lépett a nagyközönség elé, hogy római zöldségkrémlevest főzzön csirkemellel a Savaria Karnevál Gasztro színpadon.

 

Security Check Required

null

 

Tény ami tény, jó kampányhúzás ez a választások előtt, de vajon etikus-e, hogy egy polgármesteri kapányban, amelyben ő az egyik induló, jegyzőként egy városi eseményen ezt csinálja? Ezt pedzegeti Ungár Péter, LMP-s országgyűlési képviselő új Facebook-posztjában. A politikus írásában felszólítja Balázsy Pétert, hogy mondjon le jegyzői pozíciójáról, immáron többedjére.

 

"Balázsy Péter most szakácsnak állt a Savaria Karneválon, hogy jegyzői funkciójával ismételten arcátlan módon visszaélve kampányoljon. Bár a római zöldségkrémleveshez nem biztos, hogy illik a tömjén, azonban az öntömjénezéshez szükség lehet rá.

Balázsy Péternek le kell mondania a megyei jegyzői funkcióról! Ha ezt nem teszi meg, a szombathelyiek tudni fogják, hogy egy etikátlan politikus, akinek fontosabb a biztos fizetés, mint a szolgálat. Balázsy pedig megeheti amit megfőzött." - írja Ungár.

 

Security Check Required

null

 

 

 

 

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás