Fotó: Ugytudjuk.hu

Ungár Péter: már a fideszeseknek is kellemetlen, amit Hende Csaba Szombathelyen művel

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 10. kedd, 10:47
Sajtóközlemény.

Az egyéni jelöltek listája a legjobb bizonyítéka annak, hogy a szombathelyi Fidesz egy cirkusz: miközben a párt helyi alelnöke inkább Bucsu településén indul független polgármesterjelöltként, addig a fideszes egyéni jelöltek között mindent találunk kiugrott Jobbikostól Körmend szurkolón át egészen buszmegálló rombolóig, csak olyat nem, aki valóban alkalmas lenne.

 

Ebből is egyértelmű, hogy a Fidesz Szombathelyen már semmilyen értéket nem képvisel, egyetlen célja van csupán: a hatalom visszaszerzése. A szombathelyi Fidesz megállíthatatlanul zuhan a leejtőn: először elzavarták a saját regnáló polgármesterüket, hogy egy olyan jelöltet állítsanak helyette, aki annyira bízik a győzelmében, hogy még a biztos jegyzői posztját sem hajlandó kockáztatni érte, nem törődve a súlyos összeférhetetlenséggel.

 

Mára az is kiderült, hogy nem csak a fejétől bűzlik a hal: a fideszes egyéni képviselőjelöltek listáján az látszik, hogy Balázsy Péterhez hasonlóan az utolsó pillanatban castingolták őket, és csupán egy szempontnak kellett megfelelni: hűségesen tudják-e szolgálni Hende Csabát.

 

Meggyőződésünk szerint Szombathely ennél többet érdemel.

 

Budapest, 2019. szeptember 10.

 

Ungár Péter
országgyűlési képviselő

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás