Ungár Péter egy Facebook-bejegyzés alatt tette helyre Boldog Istvánt, aki be akarja tiltani a Pride felvonulást

ugytudjuk.hu 2019-07-07 17:30:00
Szerinte a félmeztelen férfiak látványától rossz gondolatok támadhatnak a gyermekekben.

Boldog István, országgyűlési képviselő eléggé elszabadult a Facebookon, ahogyan közeledett a budapesti Pride felvonulás időpontja. A képviselő több pride ellenes posztot is megosztott, és még a júniusban azt kérte az Országgyűléstől, hogy tiltsák be a felvonulást. 

Boldog aztán tegnap arról posztolt, hogy a Pride felvonuláson megjelent egy Horthy karikatúra is, ami Boldog szerint már egyenesen vérlázító. Itt nem állt meg, hozzátette, hogy szerinte a Horthy képével felvonulókat börtönbe kéne dobni 

A képviselő megnyilvánulásaira Ungár Péter ez alatt a poszt alatt válaszolt egy hosszabb bejegyzéssel, ezt most változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Képviselőtársam!

Úgy látom nem először foglalkozik a Budapest Pride felvonulással és úgy összeségében a szexuális kisebbségekhez tartozó honfitársainkkal. Először is a gyermekneveléstől akarta „eltiltani” a szexuális kisebbségekhez tartozó embereket, majd be akarta tiltani a Pride-ot most pedig börtönbe akarja zárni, aki Horthy Miklóssal szemben vizuális segédlettel kritikát fogalmaz meg. De vegyük sorba.

1. Attól, mert Önnek nem tetszik egy rendezvény nem kell betiltani. A gyülekezéshez való jog azt jelenti, hogy Boldog István ízlésvilágába nem illő rendezvényeket is meg lehet tartani. Vegyünk egy példát: nagyon nem szeretem Kovács Ákos zenéjét, de nem gondolom, hogy be kell tiltani a koncertjeit. Szóval maradjunk abban, hogy amíg lehetnek Ákos koncertek, addig lehessen Pride.
2. A gyermekek korai szexualizációja illetve a pornóipar hatása a fiatalokra egy súlyos probléma. De ez nem csupán a szexuális kisebbségeknél van így, hanem ez egy össztársadalmi probléma. Ha képviselőtársam is súlyos problémának látja ezt, akkor frakcióülésen vesse föl, hogy az alaptanterv tartalmazzon szexuális nevelésre irányuló részt. Erről itt egy nagyon fontos és konzervatív szemléletű írás: https://kepmas.hu/10-tevhit-a-pornorol-amivel-eddig-nem-mertel-szembenezni
3. Ha azt gondolja, hogy a mai magyar fiatalok a homoszexualitás tényével a Budapest Pride-on találkoznak először, akkor nem tudom hol töltötte az elmúlt éveket, de nem Magyarországon.
4. Van továbbá egy rossz hírem: ma Magyarországon, a negyedik Orbán-kormány alatt nevelnek szexuális kisebbségekhez tartozó emberek gyermekeket. Mindig neveltek és mindig fognak. Valamint a szexuális kisebbségekhez tartozó emberek is tudják, hogy a gyermeknemzéshez egy nő es egy férfi kell, mivel jelentős százalékban ők részt vettek a közoktatásban az úgynevezett biológia órán.
5. A házasság ugyanakkor nem szükséges a gyermekneveléshez. Ezen az állásponton van a KSH adatai szerint a magyar emberek jelentős része is, hiszen a 2017-ben született gyerekek 45%-a nem házasságban született.

Összeségében: Magyarországon élnek szexuális kisebbségbe tartozó emberek. Nem szorulnak rá, hogy életvitelükkel kapcsolatban Öntől engedélyt kérjenek.
Baráti üdvözlettel,

Ungár Péter

u.i.: Ajánlok egy számot az Őrült Nők Ketrece című csodálatos alkotásból.
 

10 tévhit a pornóról - amivel eddig nem mertél szembenézni

Óvodás korára egy átlagos kisgyerek több száz túlszexualizált, erotizált képpel találkozik (amelyek általában magukat kellető, árucikként „tálalt" nőket ábrázolnak), és több száz szexuális aktust lát mozgóképen (a szenvedélyes csókolózástól akár a legdurvább jelenetekig). Ezt csak részben tudja szabályozni, visszafogni vagy ellensúlyozni a családi környezet. Ezek a hatások elfelejthetetlenül beépülnek az ösztönvilágába.

 

Szólj hozzá!

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.

Hatodikas lány késelt a bőnyi iskolában

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.

Nőt futtatott, négy és fél év börtönt kapott a körmendi férfi

A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit.

LMP: A DK olyan dolgokkal támadja Vitézyt, amelyek Karácsonyra is igazak

„Érdemes lenne a DK-nak olyan érveket találnia Vitézy Dávid ellen, amelyek nem igazak Karácsony Gergelyre” – írta az LMP.

Napos, meleg hétfővel indul a hét

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.