Ungár Péter: Balázsy Péter dinasztiát épít és saját testvére jegyzője lenne

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 12. csütörtök, 11:47
Sajtóközlemény.

Balázsy Péter eddigi szombathelyi tevékenysége tragédiák sorozata. Előbb hátba támadta Puskás Tivadart, hogy polgármesterjelölt lehessen, majd nem védte meg Jordán Tamást, városunk díszpolgárát párttársai támadásaitól. A mai napig nem tudjuk, visszavonná-e Balázsy győzelme esetén Jordán Tamás díszpolgári címét.

 

Nem becsüli az időseket, megfutamodik a jelölti vitától, miközben egyetlen egy saját ötlettel sem állt még elő azzal kapcsolatban, hogy mit kezdene a várossal, ha nyerne. Nyilván ezzel a lehetőséggel már nem számol, hiszen megyei jegyzői funkciójáról nem mondott le, és láthatóan nem Szombathelyen, hanem inkább a Vas megyei közgyűlésben kezdett el építkezni. Ez derül ki abból, hogy a Fidesz-KDNP megyei listájára saját testvérét, Balázsy Barnabást is feltettette (kiszorítva ezzel a sokkal nagyobb tapasztalattal, szakmai múlttal és megbecsültséggel rendelkező idősebb konzervatív megyei politikusokat).

 

Balázsy Péter gátlástalansága határtalan, semmilyen polgári erkölcsöt nem ismer. Ellenkező esetben tiltakozna az ellen, hogy megyei jegyzőként saját testvére felett is kellene képviselni a törvényességet. Szombathely nem cirkusz! Nem fogjuk a várost Balázsy Péterre és bandájára bízni!

 

Szombathely, 2019. szeptember 12.

Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás