HIRDETÉS

Ungár Péter: Abszurd ez az egész Czeglédy Csabával szemben

ugytudjuk.hu
2019. november 10. vasárnap, 11:18
Az LMP országgyűlési képviselője arról ír, hagyni kell Czeglédyt bizonyítani Erzsébetvárosban és Újbudán.

Nemrég az Index írt arról, hogy Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával szerződött az önkormányzat folyó szerződéseinek átvilágítására és sajtóperes ügyekre Erzsébetváros új vezetése. A lap arról is beszámol, hogy Újbudán is előkészítés alatt áll a szombathelyi független önkormányzati képviselő megbízása. Ezzel kapcsolatban Orosz Anna, a Momentum újbudai alpolgármestere a Facebookon tett közzé egy hosszabb bejegyzést, amiben azt boncolgatja, hogy szerinte Czeglédy ügyvédi irodájának megbízása nem szolgálja a közbizalom helyreállítását a Fidesztől átvett önkormányzatokban. A teljes poszt itt olvasható:

 

Security Check Required

null

 

A poszthoz Czeglédy Csaba saját maga is hozzászólt, mint írja, a bejegyzés szerinte elhamarkodott volt, mivel ő kereste a Momentum képviselőit, és meg is egyezett velük arról, hogy leülnek tárgyalni:

 

 

A poszthoz végül Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője is hozzászólt, ő már arról ír, hogy egyelőre korai Czeglédy felett ítélkezni: Két dolog miatt is abszurd ez Czeglédy Csabával szemben: az egyik az, hogy a közbizalomról nem mi döntünk és a választók megválasztották önkormányzati képviselőnek. A másik, hogy még nem volt lehetősége bizonyítani mit fog csinálni a szerződések alapján, ha eltelik idő akkor lehet róla ítéletet mondani.

 

Ungár kommentjéből tehát látszik, hogy a szombathelyi LMP és Czeglédy Csaba között továbbra is korrekt az együttműködés.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás