Ungár: Balázsy alkalmatlan arra, hogy polgármester legyen

Farkas Bazsi
2019. szeptember 6. péntek, 12:24
A képviselő szerint nincs még egy olyan magyar állampolgár a fideszes polgármesterjelöltön kívül, aki több hetes szabadságra mehetne el.

Érthetetlen számomra, hogy miután Balázsy Péter sikeresen ismerte fel önmagát egy óriásplakáton, hogy ő a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje, miért nem mondott még mindig le a jegyzői posztjáról - mondta Ungár Péter az LMP országgyűlési képviselője ma Szombathelyen egy sajtótájékoztatón. 

 

Ungár azzal folytatta, hogy mivel Balázsy csupán szabadságra ment, így továbbra is ő a főnöke azoknak az embereknek, akik a választás tisztaságáért felelnek. 

 

Kíváncsi lennék, hogy Balázsyn kívül ki az a magyar állampolgár, aki hetekre szabadságra mehet a munkahelyéről? - tette fel a kérdést a képviselő. 

 

A jegyző nem tiszteli a szombathelyieket, Hende Csaba bugyuta szavait ismételve nem megy el a polgármesterjelölti vitára. Helyette összevissza beszél. A szombathelyi Fidesz helyzetét jól mutatja, hogy a fideszes alpolgármesterek a Fidesztől külön indulnak el a választáson. Ez azt mutatja, hogy micsoda káosz van a jobb oldalon - zárta szavait Ungár. 

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás