Újabb világsztárokat jelentettek be a Balaton Soundra

Vágvölgyi Bálint 2019-01-22 12:29:00
Több, mint egy tucat új fellépő Zamárdiban.

Újabb fellépőket jelentettek be a Balaton Sound szervezői. Zamárdiban július 3. és 7. között mások mellett a Chainsmokers, Tiësto, J Balvin, G-Eazy, Jess Glynne és a Rudimental is koncertet ad.

Az amerikai Chainsmokers elektropop-duó tavalyelőtt és tavaly is zenélt a Soundon, 2017-ben a Sziget fesztiválon is fellépett. A formáció első lemeze, a Memories... Do Not Open, valamint a tavalyi második, a Sick Boy egyaránt az első helyig jutott a Billboard listáján. A csapat nyert már Grammy-t is, Closer című dalát pedig több mint egymilliárdszor streamelték a Spotify-on.

The Chainsmokers - Closer ft. Halsey (Official Lyric Video)

The Chainsmokres "Closer" ft.

Az elektronikus zene történetének egyik legfontosabb dj-producere, az 50 éves holland Tiësto idén nyáron immár (2011, 2015 és 2017 után) negyedszer lép a Balaton Sound színpadára. Jön a kolumbiai reggaeton énekes és rapper, J Balvin is, akárcsak napjaink egyik legfelkapottabb amerikai rap előadója, a Soundon 2017-ben járt G-Eazy.

A 29 éves brit énekes-dalszerző, Jess Glynne négyszer fesztiválozott az elmúlt években Magyarországon: a Campus, a Sziget, a VOLT és a SZIN után jön a Soundra. Mindkét eddigi lemeze, az I Cry When I Laugh (2015) és a tavalyi Always In Between vezette a brit slágerlistát. Élő produkcióval érkezik Zamárdiba a Rudimental, a mely 2013 óta rendszeres magyarországi fesztivál látogató (a Soundon 2014-ben járt). A 2010-ben alakult brit drum&bass csapatban négy dalszerző-producer, Piers Agget, Kesi Dryden, Amir Amor és Dj Locksmith szerepel és számukra 2012-ben a John Newman soul énekes közreműködésével rögzített Feel the Love hozta meg az áttörést.

Rudimental - These Days feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen [Official Video]

Pre-order our new album "Toast To Our Differences": https://atlanti.cr/ToastToOurDifferences Out January 25th. Download or stream now at: https://atlanti.cr/thesedays Our new album "Toast To Our Differences" is out on September 7th. Pre-order your copy now: https://atlanti.cr/ToastToOurDifferences This is the official video for our new single "These Days" featuring Jess Glynne, Macklemore and Dan Caplen - out now everywhere!

Harmadszor fog játszani a Balaton Soundon a holland Nicky Romero, aki house trackjeivel vált világhírűvé. A dj-producer a világ legrangosabb szórakozóhelyei és leglátogatottabb elektronikus zenei fesztiváljain lép fel. Fellép továbbá a két producer/dj kollaborációja, Tchami x Malaa (közülük Tchami már járt a Soundon), a Sophie Hawley és Weld and Tucker Halpern által alkotott amerikai duó, a Sofi Tukker (tavaly a Szigeten pakolták a lemezeket), az amerikai Jauz, a szintén amerikai dj, Deorro (2016-ban zenélt a Soundon), Alessandro Vinai és Andrea Vinai testvérpáros duója, a Vinai (2016-os Sziget és 2017-es EFOTT-fellépés után jönnek idén Zamárdiba), az iráni-amerikai house/techno dj és producer, Dubfire (neki ez a harmadik Soundja lesz), valamint a dán dj/producer, Martin Jensen is.

(via MTI)

 

Szólj hozzá!

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.