Új ruhaszállító partnere van a győri kosaras lányoknak

Vágvölgyi Bálint 2020-10-22 17:04:56
DRK-ban nyomják mostantól.

Az idei szezontól új ruhaszállító partnere van az UNI Győr MÉLY-ÚT-nak. Az eddig lejátszott két mérkőzésen már DRK-szerelésben lépett pályára csapatunk, de csak most számoltak be a sajtónak a két fél közötti kapcsolat hátteréről.

„Jó ideje érlelődött bennünk az, hogy új partner után nézzünk. A korábbi ruhatámogatónkkal, a Spaldinggal is elégedettek voltunk, hosszú és eredményes időszak áll mögöttünk, kiváló partner volt. Ezúton is köszönjük nekik az elmúlt éveket. Ugyanakkor volt egy nagy hiány ezen a téren, nem volt elérhető Győrben a márka, nem lehetett hozzájutni központi üzletben a klubbal kapcsolatos termékekhez. Az elmúlt években elindított stratégiánkban ugyanakkor kiemelt szerep jut a merchandisingnak is, és a DRK került képbe, mert illik a Play in Győr-életérzéshez, a fiatalsághoz, a lendülethez. Hosszabb ideig tárgyaltunk, míg végül eljutottunk addig, hogy egymás tenyerébe csaptunk. Fontos, hogy magyar vállalatról van szó, és az is kitűzött célunk, hogy a hazai különösen a helyi terméket promotáljuk. Sok olyan partnerünk van, mely Győrben és környékén végzi tevékenységét, ez számunkra nagyon fontos” – mondta Fűzy András elnök a klubhonlapnak.

„A DRK elsősorban a zene, a művészet terén kezdte meg térhódítását majd fokozatosan elmozdult a sport irányába. Team Hungary néven több szövetséggel is szerződést kötött, egyik legismertebb név Fucsovics Márton. Több mint húsz magyar szövetséggel van kapcsolatban az anyacég, mi franchise partnerként elsősorban a csapatsportokkal foglalkozunk. Nagy megtiszteltetés, hogy az UNI Győrrel is szerződést kötöttünk. Komoly mérföldkő ez számukra, hiszen az első női csapat és az első nemzetközi kupainduló gárda kerül a referenciák közé. A cég hitvallása a nők szerepének erősítése, ezért is indult nemrégiben Nő, erő, jövő-kampány. Valóban fontos a helyi jelenlét, és itt el kell mondanom, hogy Győrben van az első olyan bolt, ahol az adott város kosárcsapatának termékei elérhetők. Azt is hangsúlyozom, hogy a DRK az utcai ruházat és cipők mellett a sportos öltözékben is magas minőségre törekszik” – fogalmazott a DRK franchise-partneréként működő Penso Kft. egyik tulajdonosa.

„Egy sportolónak nagyon fontos a kényelem, nőként pedig a megjelenés sem utolsó szempont. Mindkét kritériumnak tökéletesen megfelel a DRK. Látni kellett volna a lányok arcát, mikor megkaptuk a teljes felszerelést, mindenki nagyon elégedett, és reméljük, hosszú távn sikeres lesz az együttműködés a klub és a támogatónk között” – mondta el Török Ágnes csapatkapitány.

„Nagyon jó ebben a ruhában megjelenni, sportos öltözék, de egyben elegáns is, és a mezben is jó játszani. Bevallom, sportruhám mg nem volt, de maximálisan bevált. Remélem, sok győzelem születik majd az új mezekben” – tette hozzá Dombai Réka, csapatunk fiatal játékosa.

Szólj hozzá!

Közös listát állít Budapesten és az EP-választáson a DK, az MSZP és a Párbeszéd

A közös EP-lista vezetője Dobrev Klára lesz, a lista első négy helyét a DK kapta.

Az önkormányzat bevonásával fog bármi is történni a szombathelyi Nagyszállóval

A parkoló kérdésben is minden segítséget meg fog adni a városvezetés.

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.