Úgy tűnik, idén sem a feljutás lesz a cél az ETO FC Győrnél

Pintér Bence 2020-07-30 06:27:00
Pénzügyileg tudná vállalni az első osztályt a Győr, a csapat felé mégis csak az első tízbe jutás az elvárás a másodosztályban. A polgármesterrel korábban nem ebben egyeztek meg.

Kétéves az Ugytudjuk.hu, hogy megajándékozhassunk, olvasd el figyelmesen a cikket! 

Már nem az első hatba, csak az első tízbe kerülés a cél az ETO FC Győrnél – derült ki a sajtótájékoztatón, amiről a Kisalföld adott hírt. Az idén a hatodik helyen végző csapat ügyvezetője, Soós Imre elmondta: az elmúlt években sikeres gazdasági konszolidáción esett át az egyesület, ezértára pozitívba fordult a mérleg, ami szükséges volt ahhoz, hogy első osztályú licencet kapjon az együttes.

„Mányi József tulajdonossal mindig reálisan értékeltük az egyesület helyzetét és 2018-ban, valamint 2019-ben nem voltak meg azok a gazdasági feltételek, amit az NB I-es licenc és a bajnokságban történő indulás követelnek a sportvállalatoktól, ám ez a 2019/2020-as évre realizálódott” – mondta. Az ügyvezető az első osztályból most kieső klubok kapcsán elmondta: a Debrecen keretének értéke 6, a Vasasé 4,9 millió euró, ami nagyjából az összes többi NB II-es keret együttes értékének felel meg.

„A labda gömbölyű és a pályán dőlnek el az eredmények, de ahogy eddig az első hat pozíció egyike volt a reális cél, úgy idén az első tízbe kerülés az elvárás a csapattal szemben. A gazdasági és infrastrukturális háttér adott az előrelépéshez, de a játékosoknak és a stábnak a pályán ehhez hozzá kell tennie a maga részét, hogy az ETO ismét első osztályú lehessen” – fogalmazott.

A Kisalföld szerint Horváth Cs. Attila klubigazgató a helyes kommunikációról, a szurkolók és a város bizalmának visszaállításáról beszélt, ami szintén a következő időszak egyik nagy feladata lesz a klub számára.

Márciusban Dézsi Csaba András győri polgármester (Fidesz) világossá tette, hogy nem ad pénzt a város a futballklubnak, addig legalábbis biztos nem, amíg célként nem a feljutást jelölik meg, ezután egy hétig üzengettek egymásnak a tulajdonossal, Mányi Józseffel, mire megegyeztek – többek között abban, hogy az első osztályba jutás lesz a klub célja. Nem tudjuk, ez mennyire teljesül azzal, hogy most már nem az első hatba, hanem csak az első tízbe várják a csapatot.

A klubnak jelenleg nincs vezetőedzője, Kondás Elemér június végén távozott a klubtól.

Valami oda nem illőt olvastál a cikkben? Ez csakis EZÉRT lehetett.

Forrás: Kisalföld

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.