Fotó: Pixabay

Túl sokat szexelt Dave, a kacsa, amputálni kellett a péniszét

ugytudjuk.hu
2019. december 5. csütörtök, 17:50
Sokat akart a szarka.

Amputálni kellett egy nimfomániás kacsa péniszét Angliában, írja a Metro. A kacsa ugyanis nem volt hajlandó leállni a szexeléssel, napi tízszer is meghágta a körülötte élő nőstény kacsák egyikét. A kacsa, Dave, gazdája azonban egy napon azt vette észre, hogy a kacsa nemi szerve nem húzódott vissza a testébe, és elhaltnak látszódott.

 

Dave-et ezután állatorvoshoz vitték, ahol azt mondták a gazdiknak, hogy mossák meg minden nap a péniszét, majd nyomják vissza a testüregébe. A szárnyas ezeken kívül antibiotikumot és fájdalomcsillapítót is kapott, de nem hatott a kezelés, 

 

le kellett vágni a férfiasságát.

 

Az állatorvos, aki a műtétet végezte, azt mondja, még maradt úgy egy centi Dave hímvesszejéből, és vizelni is tökéletesen jól tud, azt a kacsák amúgy sem a péniszükön keresztül végzik. Azt is elmondta, hogy a szárnyas Casanova szex közben szedett össze egy csúnya fertőzést, ez vezetett az operációig.

 

Dave gazdái szerint az állat már jól van, a műtét után szinte egyszerre helyrejött. Egy időre azonban a nőstényektől elkülönítve tartják, legalább addig, amíg a varratai meggyógyulnak.  

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás