Tudtad, hogy a mozgás az élet elixírje? A kőszegi Elixir Fitnessben ezt be is bizonyítják neked

Jutányos Áron 2020-02-21 11:20:00
A konditerem mellett csoportos foglalkozásokon is részt vehetünk, de sportbüfé is várja az egészségesen táplálkozó vendégeket.

Az Elixir Fitness már 2015 októbere óta működik Kőszegen, tudjuk meg Unger-Halmai Dóra üzletvezetőtől. Bár a városban találhatunk kisebb termeket, de ilyen volumenű nincs. Az Elixirbe az egész városból, valamint a környező településekről is járnak a mozogni vágyók. De van rá példa, hogy a szomszédos Ausztriából is érkeznek vendégek. Az egész komplexum 1480 négyzetméteren terül el, ami magába foglal egy földszintet és egy emeletet, valamint egy 400 négyzetméteres crossfit csarnokot is. 

Az egész fitneszterem több helyiségből áll. Az edzőtermi részben erősítő gépek valamint számos kardiógép is található. Tudjátok ez olyan igazi konditerem ahol a test különböző izmait lehet erősíteni. Súlyzók és több különféle gép várja az izmosodni vágyókat. A következő teremben vagy 2 tucat biciklin lehet tekerni, ahol az úgynevezett spinracing edzésen vehetünk részt, valamint ez a terem ad helyet a Jumping Fitness óráknak is.

A harmadik termet a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület bérli az Elixirtől. Itt főleg boxzsákokat, és egy boxolásra alkalmas küzdőteret találunk. Az emeleten helyezkednek el az öltözők, amikben szám záras szekrények vannak, így még a kulccsal se kell bajlódni. 

De szintén az emeleten találhatunk egy külön helységet, ahol egy álló és egy fekvő szolárium is van, valamint a masszázs helységben lehetőség van, masszázs szolgáltatások igénybevételére is. Az emeletre érkezve egy természetes fényben úszó, tágas terembe érkezünk, mely a  WALKenergie  és jóga órák helyszíne. Az egész Elixir legnagyobb csoportos óraterme a már fentebb is említett crossfit csarnok.

A csarnokot 4 centiméter vastagságú gumi borítja, ami minden erőhatást elnyel. A legkülönfélébb funkcionális eszközöket találjuk itt, mint például: súlyzók, fitballok, kettlebellek, medicinlabdák, evezőpadok valamint a terem felszereltségéhez tartozik egy airbike is. Ez utóbbi egy olyan bicikli, ami talán nyáron a leghasznosabb, mivel lényegében egy olyan bicikli, amit ha hajtunk elég komoly szelet csinál. Így nem csak mozgunk, de még meg se sülünk a nagy melegben.

A személyi edzések során az edzés mellett táplálkozási tanácsadást is kapunk, valamint különböző csoportos foglalkozásokon is részt vehetünk. A 7 féle óratípus, mindegyike eszközhöz vannak kötve. A csoportos órák, amik közül válogathatnak az sportolni vágyók: Jumping fitness, Cross training, Spinracing, WALKenergie, Jóga, Fascia tréning, Funkcionális köredzés. A helyek limitáltak, mivel egy oktató 10-15 emberrel foglalkozik. A csoportos foglalkozásokra az Elixir Fitness weboldalán lehet online jelentkezni. Ha valamiért nem tudunk elmenni, akkor egy órával a foglalkozás előtt le lehet mondani a jelentkezést. 

A havi bérletek mellett szerződéses bérletekre is van lehetőség melyekkel 3, 6 és 12 hónapos szerződéskötéssel, jóval kedvezőbb áron sportolhatunk . Tehát minél hosszabb időre váltunk bérletet, annál olcsóbban vehetjük igénybe a szolgáltatásokat. Van lehetőség konditermi napijegy vásárlására melynek ára felnőttek esetén 1500 Ft diákok és nyugdíjasok esetén pedig 1000 Ft.

Ha valaki már elhatározta magát, akkor havi kondi bérletet is tud vásárolni felnőttek esetén 9000 Ft diákok és nyugdíjasok esetén pedig 6000 Ft. A csoportos óráknál az egy alkalmas felnőttjegy 1400, míg a diák/nyugdíjas jegy 1200 forintba kerül. A 10 alkalmas 2,5 hónapra elegendő bérletekért pedig 11 500 és 10 000 forintot kell fizetnünk.

Edzések előtt, de akár után is lehetőségünk van különféle táplálék kiegészítők megvásárlására. Ezeket a recepciósok akár ott helyben el is készítik nekünk. A fehérjék, BCAA és L-carnitine tartalmú készítmények, valamint pörgetők mellett, szénhidrát csökkentett és ételallergiások számára készített lisztkeverékeket is találunk, amikből lángost, muffint és palacsintát készíthetünk. 

Valamint még olyan protein szeleteket is forgalmaznak, amiket büntetlenül fogyaszthatunk, mivel például a Zero Bar termékei glutén, cukor és laktóz mentesek. Hiába a sok furcsán csengő hozzávaló, az Elixirnél nem forgalmaznak olyan termékeket, amik egészségkárosító hatásúak. Csak olyan dolgokat kapunk, amik tartalmazzák azokat természetes anyagokat, amik feltétlenül szükségesek egy edzés során. 

Száz szónak is egy a vége, határozd el magad, látogass el az Elixir Fitnessbe, hisz ne feledd az igazi ELIXIR nem más, mint az örök mozgás! Valósíts meg a céljaidat, légy magabiztosabb, egészségesebb és boldogabb, ők garantáltan segítenek neked ebben! 
 

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.