Trump kitüntette Elvist

Vágvölgyi Bálint 2018-11-17 10:15:00
A Király posztumusz Elnöki Szabadság-érdemrendet kapott.

Donald Trump Elnöki Szabadság-érdemrenddel tüntette ki  pénteken az amerikai közélet és szórakoztatóipar hét személyiségét, köztük hárman posztumusz részesültek az elismerésben.

Junkie XL, Elvis Presley - A Little Less Conversation (Elvis vs JXL)

Elvis Presley vs. JLX's official music video for 'A Little Less Conversation'. Click to listen to Elvis Presley on Spotify: http://smarturl.it/ElvisSpotify?IQid=ElvisPLLC As featured on Elvis: 30 #1 Hits.

A Fehér Házban tartott ceremónián az elnök kitüntette a politikától most visszavonuló Orrin Hatch republikánus szenátort, a jótékonysági tevékenységéről ismert Miriam Adelson izraeli amerikai orvost, Alan Page jogászt, a minnesotai legfelsőbb bíróság tagját és Roger Staubachot, a Dallas Cowboys profi labdarúgócsapat játékosát.  

Elvis Presley - Jailhouse Rock (Music Video)

Get First Page Rankings, Locally, For Your Business. SEO service. http://www.SpireFiveSeo.co.uk

Posztumusz -  azaz haláluk utáni elismerésben -  részesítette az elnök Antonin Scaliát, az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi legfelsőbb bíróság 2016-ban elhunyt konzervatív főbíráját, az 1948-ban elhunyt Babe Ruth egykori legendás profi baseball-játékost, valamint a rock néhai királyát, az 1977-ben elhunyt Elvis Presleyt.

Az Elnöki Szabadság-érdemrend a legmagasabb rangú civil kitüntetés az Egyesült Államokban. Még Harry Truman elnök alapította 1945-ben, akkor a második világháborúban szolgálatot teljesítő civilek elismerésére. John F. Kennedy elnök 1963-ban élesztette fel e hagyományt, és az érdemrendet azóta már az Egyesült Államok nemzeti érdekeiért és a világ megbékéléséért különösen sokat munkálkodók elismeréseként nyújtják át.

Elvis Presley - "Love Me Tender" (Live 1970)

Elvis: That's the Way It Is - Special Edition. Хроника "Летнего фестиваля Элвиса Пресли" августа 1970 года в Лас-Вегасе.

Odaítéléséről a mindenkori amerikai elnök személyesen dönt. Elnöki-érdemrendet kapott, mások mellett, például XXIII. János pápa (1963), Gregory Peck filmszínész (1969), Henry Kissinger politikus (1977), Tennessee Williams író (1980), Teréz anya (1985), Margaret Thatcher brit kormányfő (1991), vagy Nelson Mandela, dél-afrikai politikus (2002) és Teller Ede atomfizikus (2003).

elvis presley-hound dog

buenisimo

Donald Trump elődje, Barack Obama nagy számban tüntette ki  a művészvilág és s szórakoztatóipar személyiségeit, köztük például Ellen DeGeneres televíziós showműsor-vezetőt, Robert De Niro filmszínészt, vagy Tom Hanks és Barbra Streisand színészeket.

Szólj hozzá!

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.