Tovább oszlik a Jobbik - Most Zala megyei alapszervezetek jelentették be, hogy itt a vége

Farkas Bazsi 2020-03-09 14:22:00
Zalaegerszeg és Lenti is Jobbik nélkül maradt.

Facebook-oldalán jelentette be Stummer Attila a zalaegerszegi és Koller-Purger Dávid, a Lenti Jobbik nevében, hogy akár csak korábban a vasi alapszervezetek, ők is feloszlatják magukat. A közleményt változtatás nélkül mutatom is:

 

Közlemény

Mi, a Jobbik Zala megyei tagjai, kijelentjük, hogy nem vagyunk hajlandóak tovább nézni a Jobbik szétkaszabolását, ezért jeleztük az Országos Elnökségnek, és a pártigazgatónak, a tagságunk megszüntetését.

Nem fogjuk ölbe tett kézzel nézni, hogy Jakab Péter és Gyöngyösi Márton kiárusítsa a pártot Gyurcsány Ferencnek, és a DK-nak. Mi, Zala megyei Jobbikosok, mindig igyekeztünk a tisztesség útján járni, ezért is valljuk, hogy a Jobbiknak sosem szabad egy diktátornak sem helyet adnia. Sajnos a Jobbikot ma 2 diktátor vezeti: Jakab Péter és Gyöngyösi Márton.

Jakab Péter, a Jobbik pártelnöke érdemelvű pártról regél, de ez csak mese. Ezzel szemben a pártvezetés, sorra vált meg azoktól az emberektől, akik 10-15 évig lelkiismeretesen végezték a munkájukat a Jobbikban.


Helyükre pedig más pártokból "igazolt", és baráti társaságból kiválasztott emberekkel pótoltak minden "megüresedett" pozíciót.

A Jobbik vezetősége kiépítette a saját autoriter rendszerét, egy olyan rendszert, amit még Rákosi és Orbán is megirigyelne. Ezzel együtt szembe köpve a Jobbik alapértékeit, a jobboldali, nemzeti, és konzervatív irányvonalakat, ezzel szembe köpve a párt szavazóit.

Mi továbbra is a Zala megyében élőkért fogunk küzdeni, lelkiismeretesen, tisztességesen, egyesületi keretek között. Jakab Péternek pedig a következőt üzenjük: ,,Az utolsó kapcsolja le a villanyt."

Stummer Attila, Zalaegerszeg

Koller-Purger Dávid, Lenti

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.