Fotó: Vágvölgyi Bálint

Tóth Norbert: „Az első pillanattól kezdve neki kell esnünk a Körmendnek”

Vágvölgyi Bálint
2019. június 21. péntek, 16:02
A Falco játékosa szerint aki ott volt a szombathelyi mérkőzésen, az sosem fogja azt elfelejteni.

Ma este megszerezheti története második bajnoki címét a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, amennyiben harmadszor is legyőzi a döntőben az Egis Körmendet. Az esélyekről Tóth Norbert, a sárga-feketék centere nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.

 

– Az az egy biztos, hogy ugyanezen az úton kell tovább mennünk, egy pillanatra sem szabad leeresztenünk, végig koncentráltnak kell lennünk, és az első pillanattól kezdve neki kell esnünk a Körmendnek. Ami a legfontosabb lesz, hogy ne legyen annyi hullámzásunk, mint volt az első meccsen, amikor többször is majdnem tízpontos előnyre tettünk szert, és pillanatok alatt ritmusba hoztuk a Körmendet. Nagyon fontos lesz, hogy ezt most elkerüljük.

 

A Falco legutóbbi húsz fellépéséből tizenkilencet megnyert. Tóth azt is elmondta, szerinte mitől ilyen jó a csapat.

 

– Mondhatjuk, hogy minden adott a sikerhez, nagyon együtt van a társaság, beérett a munkánk. A kupadöntő után minden kis építőkocka a helyére került. Mindenki hozzá tud tenni a meccsekhez, és ez adja igazán a nagy erejét a csapatnak. Köszönjük az egész csapat nevében a drukkereknek az egész éves szurkolást, hatalmas hangulat volt kedden, aki itt volt a szombathelyi mérkőzésen, az szerintem sosem fogja ezt elfelejteni.

 

Körmend - Falco döntő 3.meccs előtt

Tóth Norbert, Falco KC

(via BB1)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás