Fotó: tv2.hu

Tóth Gabi nélkül folytatódik a Sztárban sztár leszek!

ugytudjuk.hu
2019. november 13. szerda, 18:41
Az énekesnő gyermeke érkezésének közeledtével anyai teendőit tartja szem előtt.

A Sztárban Sztár leszek! izgalmai most szombaton tovább folytatódnak, azonban már Tóth Gabi nélkül. Az énekesnő mestere az utóbbi hetekben erőn felül támogatta versenyzőit, azonban a következő időszakban már kizárólag gyermeke érkezésére szeretne koncentrálni.

 

„Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól és azoktól az emberektől, akik a Sztárban Sztár leszek! csapatában dolgoznak. Hétről hétre rengeteg energiát merítettem abból, hogy ide tartozhatok és közelről láthatom a versenyzők fejlődését, ami által én is több lettem. Hálás vagyok, hogy a kislányom ilyen sokáig hagyta, hogy vasárnaponként beüljek a mesterszékbe, de a várandósságnak ebben a szakaszában, már nem tudom azt a maximumot adni, amit elvárok saját magamtól. Elérkezett az idő, hogy a gyermekemre koncentráljak, és az ő érdekeit tartsam szem előtt. Katja kezét nem engedem el, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és mint felelősségteljes Édesanya, ő is érti, tudja, hogy miért kellett ezt a döntést meghoznom, mint ahogy azt is, hogy jó kezekben hagyom.” – mondta Tóth Gabi a tv2.hu-nak.

 

Rövidesen az is kiderül, hogy ki veszi át Gabi helyét a zsűriszékben, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás mellett, azonban már csak öt versenyző maradt, akik esélyesek arra, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás