Varázsütésre tűnt el Hende Csaba Facebook-oldaláról a Kubatov-listával telefonáló közgyűlési elnök fotója

Farkas Bazsi
2019. május 23. csütörtök, 07:30
Törölték a telefonon mozgósító Majthényit.

Kedden írtunk róla, hogy kikerült egy poszt Hende Csaba Facebook-oldalára, amiben arról számolnak be, hogy telefonon keresik fel a választókat, hogy mozgósítsák őket a május 26-i EP-választásra. 

 

A posztban három fotó is volt. Egyiken Majthényi László a Vas Megyei Közgyűlés elnöke volt látható, amint egy lista fekszik előtte az asztalon ő pedig telefonál. Nos, a lista az úgynevezett Kubatov-litva, az azon szereplők neve mellett pedig pontértékek vannak, ami alapján azt határozzák meg, hogy ki a Fidesszel szemben az elutasító, a támogató vagy esetleg a bizonytalan. Ez utóbbi kettő érdekes a Fidesz számára, őket keresik meg személyesen van telefonon, hogy ráerősítsenek: május 26-án el kell menni szavazni, és a Fideszre kell voksolni.

 

Hasonló történt Újpesten is, ott a Zsigmond Barna Pál helyi alpolgármestert fotózták le, amint éppen a lista társaságában jó káder módjára telefonál. A fotót a 444 szúrta ki és úgy látszik, hogy kínos lehetett a pártvezetésnek, mivel nem sokkal publikálása után úgy vágták meg és töltötték vissza, hogy a lista már nem volt látható.

 

Hende Csaba

A Vas Megyei Közgyűlés elnöke, Majthényi László segítségével telefonon is megkeressük a szombathelyieket. Most vasárnap ugyanis jövőt választunk magunknak. Május 26-án mondjunk együtt nemet Brüsszel...

 

Kínos lehetett a szombathelyi Fidesz számára Majthényi László és az ott felejtett lista fotója is, mivel cikkünk megjelenése után nem sokkal a poszt elérhetetlenné vált Hende Csaba Facebookján. A posztot láthatatlanná tették, azonban az azt korábban megosztó fideszes politikusok oldalán továbbra is látható. Majthényi fotóját pedig törölték a képek közül.

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás