TDK: negyed évszázada Szombathelyen

ugytudjuk.hu 2019-06-06 06:40:00
A legrégebbi kolléga 49 éve dolgozik az idén 25 éves évfordulóját ünneplő szombathelyi TDK-nál. Többek között ez is kiderült a TDK Hungary Components Kft. Törzsgárda Díjátadóján, amelyen a vállalat leghűségesebb munkatársait ünnepelték.

Összesen 212 TDK munkatárs vehette át kitartása, lojalitása és munkája jutalmaként a TDK Törzsgárda tagoknak járó elismeréseket a héten. Közülük külön díjazásban részesült az a 29 kolléga, akik az épp idén negyedszázada indult „új TDK időszámítás” kezdetétől, sőt, többségük már azt megelőzően, a TDK elődcégeinél részt vállaltak a vállalat életében, kitartottak jóban-rosszban. Érdekesség, hogy a 29 díjazott közül csupán egy olyan van, aki éppen 25 éve dolgozik a TDK-nál, rajta kívül mindenki még negyedszázadnál is hosszabb ideje.

Takács Balázs, a TDK Hungary Components Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte: ők alkotják a vállalat gerincét, hiszen ők azok, akik a TDK indulásakor betanították az újonnan érkezőket, akik biztosították a folyamatosságot, és akik azóta is rengeteget tesznek azért, hogy a TDK csapat egy befogadó, jó hangulatú közösség legyen.

A TDK-nál hosszú évek óta hagyomány, hogy évről-évre köszöntik a kerek évfordulókat betöltő kollégákat, és megköszönik a hűségüket, kitartásukat. Az ügyvezető igazgató kiemelte, hogy nagyon büszke arra, hogy ilyen sokan vannak már, akik több mint 10 éve dolgoznak a vállalatnál. Az idén köszöntött 212 törzsgárda tag közül a 25 éves évfordulósokon kívül idén 39-en ünnepelték a 20 éves, 60-an 15 éves, 84-en pedig 10 éves jubileumot.

Takács Balázs hozzátette: a vállalat 25 évvel ezelőtt úgy indult Szombathelyen, hogy egy országba egyetlen terméktípust gyártott. Az elmúlt negyedszázadban a most ünnepelt kollégákkal együtt elérték, hogy az árbevétel a 25 évvel ezelőttihez képest 25-szörösére nőtt. A TDK ma több mint 60 országba szállít, mintegy 10 ezer féle terméket gyárt.

Szólj hozzá!

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.

Pintér Bence fizetetlen szabadságra megy a kampány ideje alatt

A győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje felfüggeszti újságírói tevékenységét.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.