Fotó: dr. Gábor Ágnes / Fejér MKI

Szombathelyi tűzoltók parádéztak fekvenyomó bajnokságon

Vágvölgyi Bálint
2019. november 19. kedd, 19:45
Csak keményen!

Az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pontszerző bajnokságának utolsó fordulójaként rendezték meg a fekvenyomóversenyt november 18-án Székesfehérváron, ahol a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot két tűzoltó képviselte.

 

Terepfutás, úszás, kispályás labdarúgás és atlétika után a pontszerző bajnokság zárásaként a fekvenyomásban is bizonyítottak a fővárosi és a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságok, valamint a BM OKF Gazdasági Ellátó Központ és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ csapatai. 

 

A versenyt a Magyar Professzionális Erőemelő Liga versenyszabályzata alapján, női és férfi kategóriában, három korcsoportban, és ezen belül is több súlycsoportban rendezték meg. 

 

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot a súlyemelésen Kontics Sándor tű. százados, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka és Horváth András Attila tű. zászlós, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság rajparancsnoka képviselte. Masters kategóriában Kontics Sándor tű. százados a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

 

(via Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás