Fotó: BZ

Gyenge meccsen szenvedett nagyot a Szombathelyi Haladás

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 28. szerda, 20:48
Nem bírtak a Budaörssel.
Szombathelyi Haladás - Budaörs 0-0 (0-0)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 2140 néző
Vezette: Solymosi
Szombathelyi Haladás: Gyurján – Medgyes Z. (Tóth D. 79.), Jancsó, Jagodics, Németh Milán – Kiss B., Holdampf, Nyári (Doktorics 83.) – Németh Márió, Novák (Eszlátyi 59.), Gaál.
Budaörs: Szabó B. - Marques, Gyurácz, Kékesi, Forgács -  Fényes, Tóth K., Halmai, Szabó B., Medgyes S. - Kulcsár.

 

Szerda este a Budaörs csapatát látta vendégül a Szombathelyi Haladás. A 10. percben Németh Márió lépett ki egyedül a jobb szélen egyedül Kiss Bence passza után, ám mielőtt lőhetett volna Forgács becsúszva szerelt. A 19. percben egy jobb oldali beadás után majdnem hátrányba került a Hali, ám az üresen álló Halmai nyolc méterről a bal kapufa mellé tekert. Két perccel később ismét Németh Márió próbálkozott, 19 méterről emelt a bal felső sarok fölé.

 

 

Ezután visszaesett az iram és a színvonal is, a két csapat a mezőnyben gyűrte egymást. Egy perccel a félidő vége előtt Novák passzolt Gaál Bálintnak, aki 16 méterről a jobb felső sarok mellé lőtt.

 

 

A 70. percben Nyári Patrik szabadrúgása kipattant a védőkről, a kipattanót Jancsó András tíz méterről lőtte rá, Szabó bravúrral védett. Ezután Eszlátyi próbálkozott, a bal oldalon indult meg, lövését a vendégek kapusa szögletre tolta. Az utolsó negyed órában nyomott a Haladás, a 86. percben Jagodics egy szögletet követően fejelt kapura, a gólvonalon álló Kékesi azonban ki tudta fejelni a labdát olvasható a klubhonlap tudósításában.

 

 

Próbálkozott a Hali, de nem sikerült gólt szerezniük, gól nélküli döntetlennel ért véget a találkozó. A szombathelyiek hat forduló után a 12. helyen állnak a tabellán.

 

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás