Szombathelyi Fidesz: Rémhírterjesztés folyik Oladon

Farkas Bazsi 2018-12-07 17:05:00
Így decemberre meglett év legtöbb figyelmét kapó út terv.

Alig, hogy megszáradt a tinta Horváth Attila (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) önkormányzati képviselő délutáni sajtótájékoztatójának tudósításán, a szombathelyi Fidesz közleményét fújta be email fiókunkba a decemberi szellő.

Horváth Attila: Gyáva a szombathelyi városvezetés

Napra pontosan két hete ugyanott, Szombathelyen a Kassák Lajos utcában hívott össze egy sajtótájékoztatót Horváth Attila (Éljen Szombathely! - MSZP - DK - Együtt), a körzet önkormányzati képviselője. Két hete talán még az időjárás is hidegebb volt, de, hogy a közhangulat utca témában egészen biztosan sokat forrósodott azóta, az ziher.

Mutatjuk is:


Elég volt a politikai hangulatkeltésből Oladon!  

Az utóbbi napokban az Oladi Lakótelepen dr. Horváth Attila mszp-s városi képviselő különböző eszközökkel,  egyebek mellett szórólappal és rémhírterjesztéssel, azzal borzolta a helyi lakóközösséget, hogy a városrészen keresztülmenő, a Simon István utca meghosszabításával összeköti a Dolgozók útját a Muskátli utcával, jelentős többlet átmenő forgalmat generálva.

Ezzel szemben az igazság az, hogy 2006-ban, az Ipkovich György által vezetett MSZP-s többségű Közgyűlés vetette bele a város rendezési tervébe a fenti útnak a megépítési szándékát. Az ügyben az elmúlt 12 évben nem történt semmi, ezt melegítette fel Horváth Attila MSZP-s képviselő egyértelmű politikai haszonszerzés szándékával.

Dr. Puskás Tivadar polgármester az ott élők véleményét meghallgatva egyértelművé tette, hogy a tervezet ki fog kerülni Szombathely rendezési tervéből, az út nem fog megépülni, minden egyéb kizárólag a helyi MSZP olcsó hangulatkeltése. Nagyon szomorú, hogy az év végéhez közeledve az „MSZP"-nek köszönhetően ilyen álhírekkel kell foglalkozni Szombathelyen.

A Fidesz szombathelyi frakciója,

Lendvai Ferenc, frakcióvezető

Szólj hozzá!

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.