HIRDETÉS

Fotó: Eöri Szabó Zsolt / Nemzeti Színház

Szombathelyen tér vissza a színpadra Törőcsik Mari

ugytudjuk.hu
2019. február 27. szerda, 10:18
Jordán Tamás beszélt róla, aki nagy volumenű produkcióra készül Budapesten.

Áprilisban mutatják be az Operettszínházban Carousel - Liliom című musicaljét, amiben Jordán Tamás váltott szereposztásban Földes Tamással alakítják a Rendőrkapitány és az Égi fogalmazó szerepét. A nagy volumenű produkciónak a héten kezdődtek el a próbái.

 

Ha nem vagy otthon színházi témákban, de ismered a Liverpool focicsapatának himnuszát (You never walk alone), akkor jó, ha tudod, hogy eredetileg ehhez a musicalhez írták. Na de vissza Jordán Tamásra...

 

Fotó: operettszinhaz.hu

 

A Weöres Sándor Színház igazgatója a Borsnak nyilatkozott, aki így bár tele van munkával, élvezi a közel háromórás vonatozásokat Budapestre és vissza.

 

"A kedvesem is sokat segít ebben, köszönöm, jól vagyunk, boldogok vagyunk, ő pedig nagyon figyel rám. Tizenpár éve sajnos cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam: a szénhidrát- és a cukorbevitelre oda kell figyelnem, továbbá alkoholstop van. Nagyon kis mennyiséget fogyaszthatok az említett táplálékokból, sokszor nem figyelek, ilyenkor lehetnek apróbb problémák, de ezt leszámítva tökéletes az életem"

 

- idézi a Bors Jordán Tamást.

 

Az igazgató kitért Törőcsik Marira is, akiről elmondta, ha egészségi állapota engedi, a Weöres Sándor Színházban térhet vissza A mágikus gondolatok éve című darabban.

 

"Rendszeresen járok hozzá Velembe, mindig élmény Marikával találkozni, sajnos azonban még nem úgy néz ki az állapota, hogy visszatérhetne. Amint jobban lesz, tárt karokkal várjuk őt is és az előadást is."

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás