Szombathelyen keres munkatársakat Magyarország legismertebb* ingatlanközvetítő hálózata

Jutányos Áron
2019. október 31. csütörtök, 20:00
A Duna House már több mint egy évtizede van jelen a megyeszékhelyen, idén nyitották meg harmadik irodájukat.

Jól fizető, biztos állást sosem könnyű találni a munkapiacon, Szombathelyen azonban egy picivel könnyebbé vált a munkakeresés, hiszen a Duna House új értékesítők után kutat a megyeszékhelyen. Rendkívül jó keresetet ajánlanak, és kötetlen munkaidőt kínálnak, amiért cserébe csak szorgos, kitartó munkát várnak el a jelentkezőktől.

 

Az 1998-as alapítása óta a Duna House hihetetlenül gyorsan vált Magyarország legismertebb*, és Kelet-Közép-Európa legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatává. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy az ingatlanközvetítés mellett sok minden mással is foglalkoznak, például hitelközvetítéssel is, amit a cégcsoporton belül, a Hitelcentrum pénzügyi szakértőinek segítségével kínálnak az érdeklődőknek.

 

 

A Duna House már több mint egy évtizede Szombathelyen is jelen van, nemrég megnyitották harmadik irodájukat, így könnyedén lefedik a vasi megyeszékhelyt. A legújabb irodájukat a Kiskar utcában nyitották, ide keres értékesítőket az ingatlanközvetítő cég. 

 

Konetsny Barnabástól, az új iroda értékesítési vezetőjétől megtudtuk, hogy a Duna House szorgalmas munkatársak után kutat városunkban. Az irodavezető elmondta, nemrég olyan szórólapokkal jelentkeztek, amelyeken feltüntetik a munkatársaik irodaforgalmát. Ezek az összegek valósak, ráadásul nem a legkiemelkedőbb munkatársaikat tüntették fel, tehát teljesíthető összegekről van szó.

 

 

A szórólapokon látható ingatlanközvetítők sikerének titka a kemény, szorgalmas és kitartó munka. Az új értékesítőktől is ezt várják el, de nem kell félniük, nem fogják őket egyből bedobni a mély vízbe, az új kollégák fokozatosan sajátíthatják el az ingatlanközvetítés csínját-bínját.

 

 

Az értékesítőknek ugyanis először egy rövid tanfolyamon kell részt venniük, ezután egy mentor mellett kezdhetnek neki a munkának, vagyis mindig áll majd mögöttük egy tapasztalt kolléga, aki támogatja őket már az első időszaktól kezdődően is. Az értékesítőket kötetlen munkaidővel alkalmazzák, így könnyebben oszthatják be az idejüket, teljesen családcentrikus állásról van szó. Nem véletlen, hogy a legjobb értékesítők között több anyukát is találunk. 

 

 

Az irodai értékesítési vezető hozzátette, csodamunka nem létezik, rengeteg energiára van szükség ahhoz, hogy valaki sikeres ingatlanközvetítővé váljon. Néhány év alatt azonban már ki lehet ismerni a szakmát, ennyi idő alatt már sztárértékesítővé is válhatnak az új jelentkezők, de itt még nincs vége, a Duna House rengeteg előrelépési lehetőséget biztosít, bármely értékesítőből lehet még mentor, vagy akár irodavezető is.

 

Az érdeklődők jelentkezését ezen a címen várják:

 

Konetsny Barnabás
Irodai Értékesítési vezető
+36-(30) 6614866
konetsny.barnabas@dh.hu
West K&K Ingatlan Kft.
9700 Szombathely, Kiskar u. 1. fsz. 2.
+36-(94)-780-800
www.dh.hu

 

 

*mind a spontán, mind a támogatott ismertség alapján 2016. februárjában az 18-59 éves lakosság körében az NRC által végzett reprezentatív kutatás alapján.

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás