Szombathely sportért felelős fideszes alpolgármestere szóvá tette, hogy nem hívták meg a Haladás 100 éves jubileumi ünnepségére

Farkas Bazsi 2019-01-31 20:53:00
Pedig minden más fideszes politikus pezsgőzött a nagy alkalmon.

Bár igaz, hogy szinte teljesen titokban, de még így is hatalmas bulikát csaptak szombaton este a politikusok, hogy megünnepeljék a Haladás 100. születésnapját. Hétfőn írtunk róla, hogy szombathely.hu-n megjelent fotók tanúsága szerint bár ott volt a helyi Fidesz vezérkarból szinte mineki - Puskás Tivadar polgármester, Hende Csaba országgyűlési képviselő, Illés Károly alpolgármester - Koczka Tibor sportért felelős alpolgármestert nem láttuk. Most maga Koczak posztolta ki Facebook-oldalára, hogy őt nem hívta meg senki, pedig nem csak a területért felelős alpolgármesterként, de a klub egykori sportolójaként is számíthatott volna meghívóra. De nem kapott.

null

null

És nem csak ő nem kapott, de Molnár Miklós (Pro Savaria) alpolgármester, Balassa Péter a Jobbik önkormányzati képviselője, korábbi Haladás csapatkapitány, és egyetlen az Éljen Szombathely frakciójához tartozó képviselőt sem hívtak meg. Korábbi kontinens bajnokokat, vagy olimpiai érmeseket sem invitáltak meg az együtt ünneplésre.

Koczka posztja azért is érdekes, mivel a mostanság hallgatag alpolgármester most először ad nyilvánosan szót annak, hogy nincs már a pártja kegyeltjei között. 


Úgy értesültünk, hogy a rendezvény szervezői annyira szűrték a vendégeket, hogy meghívó nem is készült. Telefonon hívták fel azokat, akiket ott szerettek volna látni. Az Ugytudjuk.hu úgy értesült, hogy az egyik meghívott vendég menyasszonyát szerette volna kísérőként elvinni magával, erre engedélyt csak akkor kapott, miután a hölgy adatait bediktálta majd a szervezők leinfózták.


Bár hivatalos értesítés eddig erről nem érkezett, a vendéglátást szervező cég Facebook-oldalánnak adminja azt írta, hogy további ünnepi események várhatók, egy ünnepi bált is kilátásba helyezett. 

Daniel & Frère Restaurant

Ma este Haladás 100 éves jubileumi gála vacsora... Mert szépet csinálni jó érzést ad.. és ez mindannyiunké .. Köszönjük a megtiszteltetést ,hogy egy ilyen jeles eseményen részt vehetünk .......

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.