Fotó: Vágvölgyi Bálint

Szombathely nem cikrusz! Balázsynak ki kell állnia vitázni! 

Farkas Bazsi
2019. szeptember 20. péntek, 20:38
Ungár Péter azt mondta, a szombathelyieknek meg kell ismernie a polgármesterjelölt álláspontját. 

Hosszas magyarázkodás után Balázsy Péter, a Fidesz polgármesterjelöltje, azt mondta nem áll ki háromfős vitára, csak akkor hajlandó vitázni, ha a vita két fős. Koczka Tibor, független polgármesterjelölt most kétfős vitára hívta ki Balázsyt, de úgy néz ki ő nem vitázik így sem - kezdet szombathelyi sajtótájékoztatóját Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője. 

 

 


A politikus azzal folytatta, hogy ezzel az a probléma, hogy a választópolgárok így nem ismerhetik meg Balázsy véleményét arról, hogy mit gondol a Fidesz 1-es számú körzetben induló jelöltjéről, aki a saját jelölő szerveztét közpénztolvajozta. Szintén ez a jelölt mondta, hogy az, aki elvált, nem képes közfeladatok ellátására. Erről vajon mi a véleménye a polgármesterjelöltnek. 

 

Szintén nem lehet tudni, hogy Balázsy visszavonná-e Jordán Tamás díszpolgári címét. De Ungár szerint az is érdekes kérdés lenne, hogy mi a véleménye a jelöltnek a víztorony elhúzódó felújításáról.

 

Ungár szerint ez mind meg lehetne tudni egy polgármesteri vita alkalmával.

 

 

A képviselő azt mondta,  olyan jelöltjei vannak a Fidesznek, akikkel ellentmondásban van Balázsy, mivel a őket nem a polgármesterjelölt, hanem a megbukott Hende Csaba válogatta össze.

 

Szombathely nem cirkusz! Balázsynak a vitára ki kell állnia - zárt a képviselő. 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás