HIRDETÉS

Fotó: Vágvölgyi Bálint

Megvan a bajnok! Bravúros eredmény a Crushers - Heroes döntőjén

Vágvölgyi Bálint
2019. július 13. szombat, 17:44
Két veretlen csapat találkozott a divízió I-es amerikaifutball-bajnokság döntőjében, szombaton.

Szombat délután újra Szombathelyen, az SZSE-pályán rendezték a divízió I-es amerikaifutball-bajnokság fináléját. A két résztvevő, a házigazda Szombathely Crushers és az Eger Heroes csapata is veretlenül érkezett a döntőbe.

 

 

A változékony idő ellenére szép számú nézőközönség látogatott ki a találkozóra, Egerből is érkeztek szurkolók saját csapatukat buzdítani. A meccs előtt a magyar himnuszt Gáspár Eszter, alias Esto énekelte el.

 

 

A sok labdaeladással tarkított mérkőzésen a Crushers védelme ismét nagyon jól muzsikált, szinte leradírozta a pályáról az egri támadókat. Kis túlzással, már az első félidőben eldőlt a meccs, a szombathelyiek 22-0-s előnnyel mehettek pihenőre.

 

 

A harmadik negyedben ehhez még egy TD-t és, a negyedik játékrészben pedig egy field goalt tudtak hozzárakni, az Eger támadói továbbra sem tudták feltörni a Crushers kőkemény védekezését.

 

 

A meccs végeredménye 32-0 lett, ezzel a Szombathely Crushers megvédte bajnoki címét - a tavalyi évhez hasonlóan idén is veretlenül sikerült ez a szombathelyi csapatnak. A döntő legértékesebb játékosának, a Zúzók amerikai védőjét, Billy Hattent választották.

 

XIII. Pannon Bowl: Szombathely Crushers - Eger Heroes 32-0 (6-0, 16-0, 7-0, 3-0)

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás