Fotó: Bonyhádi Zoltán

SZKKA-győzelem a bajnoki főpróbán

Vágvölgyi Bálint
2019. augusztus 23. péntek, 09:44
Visszavágtak a Dunaújvárosnak a szombathelyi kézis lányok.

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia utolsó felkészülési meccsét játszotta az egy hét múlva kezdődő NB I-es bajnokság kezdete előtt. A DKKA csapatát fogadták a lányok, akikkel egy hónapja Dunaújvárosban már találkoztak, akkor 25-24-re kikaptak a szombathelyiek.

 

A klubhonlap tudósítása szerint az első félidőben Mitrovics és Jovetics szállította az SZKKA-gólok többségét, a félidőre egy gólos előnnyel mehettek pihenni a szombathelyiek. A második játékrész derekán már négy góllal is vezetett az SZKKA, azonban a hajrában egész pályás letámadásra jöttek ki a dunaújvárosiak, akik egy gólra fel is jöttek a végén, de kiegyenlíteni már nem tudtak.

 

- Elégedett vagyok a győzni akarásunkkal, illetve védekezésben és támadásban is csináltunk szép dolgokat - mondta a mérkőzés után Marosán György vezetőedző.

 

 

Szombathelyi KKA - Dunaújvárosi Kohász KA 28-27 (16-15)

SZKKA: Sipeki Flóra (k) 18/4 21% - Biljana Bandelier 1, Ivana Mitrovic 8, Virág Noémi 2, Dijana Jovetic 5, Liliia Gorilska 4, Csire Fanni 2 - Gadányi Maja (k) 19/8 42%, Mayer Maja, Pődör Rebeka 1, Mayer Szabina 4, Varga Nikolett, Szendrei Barbara, Katarina Tomasevic (k), Horváth Petra 1. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás