Szívszorító: utolsó közös fotójával búcsúzik Király Gábor az elhunyt Gesztesi Károlytól

ugytudjuk.hu 2020-01-05 14:20:00
Karácsony után találkoztak utoljára.

Tegnap este érkezett az egész országot megrázó hír: elhunyt Gesztesi Károly. A Blikk információi szerint a színész a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. A kiérkező mentők 50 percig próbálták újraéleszteni a színészt, de nem jártak sikerrel.

A sokkoló hír után Király Gábor, a Szombathelyi Haladás egykori kapusa. A színész és a focista még karácsony után találkoztak, egy előadás után. "Élmény volt veled mindig beszélgetni és nagyokat nevetni... Nem találok szavakat" - teszi hozzá Király.

Utoljára Karácsony után találkoztunk személyesen egy fergeteges előadás előtt. Élmény volt veled mindig beszélgetni és nagyokat nevetni... Nem találok szavakat Isten Veled Művész Úr! R.I.P. ????#gesztesikarcsi #rip #neverforgetyou #rip

1,373 Likes, 0 Comments - Király Gábor (@kiralygabor1) on Instagram: "Utoljára Karácsony után találkoztunk személyesen egy fergeteges előadás előtt. Élmény volt veled..."

Gesztesi Károly 56 éves volt.

Szólj hozzá!

Hová tűnt a szombathelyi Fidesz?

A Fidesz korábbi alpolgármestere, Koczka Tibor szerint addig senki sem fog nyilatkozni amíg a központból ki nem adják a narratívát.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.