Szellemet kaptak lencsevégre egy angliai bányában

Székely Zoárd 2020-08-07 19:28:19
Élő videó készült a meghökkentő esetről.

Kétéves az Ugytudjuk.hu, hogy megajándékozhassunk, olvasd el figyelmesen a cikket! 

Közel 13 ezer követője van a The cornish ghost whispers nevű Facebook oldalnak, melyet egy brit család működtet. A szellemvadász família rendszeresen járja a kísérteties helyeket, legutóbb pedig egy rég elhagyatott ónbányát látogattak meg, ahol élő közvetítés közben vettek filmre egy kísértetet.

A Daily Star is írt arról az esetről, amikor a Collins család két hete a cornwalli South Wheal Frances bánya elhagyatott, romos épületei között barangolt. A környéken az 1720-as években kezdtek rezet és ónt bányászni, de a kitermelés aranykora a XIX. század második felében volt. Miután az ón ára az első világháború idején zuhanórepülésbe kezdett, a bányát 1918-ban bezárták, és azóta elhagyatottan pusztul.

Candice Collins és az édesanyja Suzanne jóval sötétedés után kezdték meg az élő közvetítésüket a Facebookon. Nem sokkal később egy mozdulatlan, sötét, emberi alakot vettek észre az 1847-ben épült szivattyúház mellett.

Collinsék annyira biztosak voltak benne, hogy valaki áll a romok között, hogy szólongatni kezdték az alakot, de nem kaptak választ. Közelebb menni viszont nem mertek, mert a túrájuk előtt figyelmeztették őket, hogy rengeteg fura dolog történik a bánya körül. Az alak végül egyetlen hang és nyom nélkül eltűnt. Collinsék biztosak benne, hogy kísértetet láttak. A jelenet a lenti videóban, a nyolcadik perctől látható.

Security Check Required

 

Valami oda nem illőt olvastál a cikkben? Ez csakis EZÉRT lehetett.

 

Címlapfotónk illusztráció, forrás: Pixabay

Szólj hozzá!

Sorsoltunk: ma is lett 'nap kommentje' díj

Reméljük Nektek is tetszik ez a rovat!

Most Te is tehetsz a madarainkért!

Az első fagyok beköszöntével megkezdődött a 131. országos énekesmadár-etetési szezon, amely 1890 óta vonja be Magyarország lakosságát a madáretetésbe.

Figyelem, holnaptól él a vásárlási idősáv, ezekre az üzletekre figyeljen!

Ezúttal nem vártak éjjelig a rendelet nyilvánosságra hozatalával, így nem kell ébren maradniuk azoknak sem, akik fel akarnak készülni a holnaptól érvényes legújabb járványügyi szabályokra.

Mutatjuk, melyik magyar filmet nevezzük a jövő évi Oscarra

Horváth Lili szerelmesfilmje lett a befutó.

Felállították Győr karácsonyfáját

Egy téti házaspár ajánlotta fel a városnak.

Megszületett Mirabella, Eliot és Kende

Szombathelyi anyakönyvi hírek.

Leváltották az Index főszerkesztőjét

Fontos változások történnek a szerkesztőségben.

Visszaszorítaná a kormány a készpénzhasználatot

Holnap döntenek az újabb tehercsökkentésekről.

Ezért csatolja be mindenki a biztonsági övet!

Itt az elrettentő ellenpélda: ennek hiányában meghalt a kocsi utasa.

Takátsné Tenki Mária: Bízom benne, hogy az önkormányzatok nem lehetetlenülnek el az esetleges megszorítások miatt

A szombathelyi fideszes önkormányzati képviselő szerint is képtelenség parkolni a belvárosban.

LMP: az önkormányzatok bedőlnének az adóbevételeik nélkül

Számos polgármester szerint a teljes önkormányzati rendszer bedőlne, ha részben vagy egészében elvonnák tőlük az adóbevételeiket - mondta az LMP frakcióvezetője hétfőn sajtótájékoztatón. Keresztes László Lóránt hangsúlyozta: pártja mindent megtesz ennek megakadályozásáért, ezért az LMP országgyűlési határozati javaslatot nyújt be az önkormányzatok érdekében.

Tömeges, célzott tesztelésről beszélt Orbán

A tömeges, célzott koronavírus-tesztelés megindítását, valamint az iskolák működésének megvédését nevezte a hét nagy védekezési akciójának Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfő reggeli ülése után a Facebook-oldalán közzétett videóban.

van még itt cikk a témában: