HIRDETÉS

Szegénységi bizonyítvány? Zoltán Erika ezer éves számának átdolgozott verziója vezeti a youtube listáját

Farkas Bazsi
2019. augusztus 2. péntek, 16:29
Nem tudunk elszakadni a retrótól.

Július 25-én debütált Zoltán Erika örökzöldjének 2019-es kiadása és azóta is letaszíthatatlan a YouTube felkapottjainak képzeletbeli dobogójáról.

 

Dér Heni, Curtis és Lotfi Begi újhulláma, valamint Zoltán Erika klasszikus refrénje az év egyik legmegosztóbb dalát eredményezte, a gratulációk mellett sok kritikát is kapott a felvétel, egy azonban biztos: nem lehet elmenni mellette szó nélkül.

 

A „Casanova" alig néhány óra leforgása alatt bekerült a YouTube felkapottjai közé, 24 óra alatt a dobogóig pörgették a nézők, egy héttel a premier után pedig első a trending listán.

 

Lotfi Begi x Zoltán Erika feat. Dér Heni & Curtis - Casanova (Official Music Video)

Hallgasd vagy töltsd le a dalt: https://Magneoton.lnk.to/Casanova Szöveg: Joós István / Széki Attila Zene: Fritz Enz / Pásztor László / Jakab György / Lotfi Begi / Nagy Dávid Videó: Miki357 Lotfi Begi https://www.facebook.com/lotfibegi/ https://www.instagram.com/lotfibegi/ Zoltán Erika https://www.facebook.com/zoltanerikaofficial/ https://www.instagram.com/erikazoltan/ https://www.youtube.com/channel/UC7wAi-tVW509wqg7HqCDvpQ Szerelemre Születtem Szuperkoncert a BOK (SYMA) csarnokban 2019. október 18-án!

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás