Supka Attila: Rosszul lehet játszani, de lélektelenül nem

Vágvölgyi Bálint
2019. szeptember 17. kedd, 18:49
Kemény szavak a Szombathelyi Haladás edzőjétől.

A Szombathelyi Haladás az NB II-es bajnokság előző fordulójában először kapott ki hazai a pályán, a Soroksár győzte le őket. a zöld-fehéreket A szombathelyiek - akik jelenleg a 16. helyen állnak a tabellán - a hétközi fordulóban Békéscsabára látogatnak.

 

– Természetesen csakúgy mint a többi mérkőzést, a Soroksár ellenit is átbeszéltük, kielemeztük  – mondta Supka Attila, a Haladás edzője a klubhonlapnak. – Leginkább az elfogadhatatlan hozzáállást emeltem ki, mert rosszul lehet játszani, de lélektelenül nem. Azt a meccset el kell felejteni, és muszáj új lapot nyitni – Békéscsabán is nehéz dolgunk lesz. Nagyon rosszul fest a tabella, éppen ezért hiszem, hogy valamennyi játékosom átérzi a találkozó fontosságát és megszerezzük első idegenbeli győzelmünket. Mindegy, hogy most itthon vagy idegenben lépünk pályára, csakis a három pont elfogadható. Sem sérült, sem eltiltott játékosunk nincs.

 

A nagy távolság miatt a Haladás már kedden, közös ebédet követően útra kelt, az éjszakát Békéscsabán töltik. A Békéscsaba 1912 Előre-Szombathelyi Haladás mérkőzés szerdán, 16 órakor kezdődik.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás