Fotó: Mirror

Saját magát bélyegezte meg egy anyuka, aki véletlenül ráült a 200 fokos hajsütővasra

ugytudjuk.hu
2019. november 21. csütörtök, 17:47
Szép mintát hagyott a fenekén.

Elég csúnya égési sérüléseket szedett össze egy angol anyuka, amikor ráült a hajvasalójára, írja a Mirror. Kimberly Davies 200 fokra melegítette fel a hajsütővasát, majd még fürdés után, meztelenül akarta begöndöríteni a tincseit.

 

Eddig nincs is semmi baj a történettel, de Kimberly elfelejtette a közelbe tenni a hajlakkot, ezért letette az ágyra a hajsütőt, majd megkereste a flakont. Majd amikor vissza ment a szobájába, leült az ágyra,

 

de pont telibe kapta a fenekével a hajsütővasat.

 

Kimberly az egyik közösségi oldalon osztotta meg a történetet, azt mondja, először azt hitte, megrázta az áram. Hirtelen fel is ugrott, ekkor jött rá, hogy elégette a hátsó felét. Nem is kicsit, ez lett a végeredmény:

 

 

 

Kimberley azonban nem esett kétségbe, bekente a fenekét egy kis krémmel, majd visszament dolgozni. A nő azonban még órák múlva is hatalmas fájdalmakat érzett, ezért kórházba ment, ott mondták el neki, hogy másodfokú égési sérüléseket szedett össze. A sebét le is fotózták, hogy megmutassák neki, Kimberley ekkor jött rá, hogy a sebhelye kísértetiesen hasonlít egy szexuális segédeszköz formájára.

 

A nő a helyi lapoknak azt nyilatkozta, hogy akkor jött rá, mennyien megégetik magukat a hajsütővasakkal, amikor megosztotta a történetét online.

 

"Sokkal többen égetik meg magukat hajsütőkkel, mint gondoltam, de valószínűleg az én sebemnek van a legdurvább alakja. Úgy néz ki, mintha análgyöngyök lennének"

 

- mondta a sebhelyéről, majd hozzátette, hogy egy kicsit olyan is a sérülése, mint a naprendszer. "Jó nagy golyókat égettem a farpofámba" - zárta le a történetet Kimberley.

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás