HIRDETÉS

fotó: ÁVE Facebook oldala

Rácsok mögött találták a sovány kutyákat az önkéntesek egy Vas megyei faluban

Nagy Donát
2020. január 15. szerda, 06:54
A rendőri ráhatás remélhetőleg segít az állatok helyzetén.

Önkénteseink a rendőrökkel a helyszínre mentek, ahol a kutyák gondozója megmutatta a kutyákat - kezdi a Facbook bejegyzést az Állatvédők Vasi Egyesülete.

 

A poszt szerint a kutyák egy garázsféleségben vannak bezárva, nagy mennyiségű ürülékben. Alultápláltak, vizük nincsen kitéve, és annyira éhesek voltak, hogy meg akarták enni a chipleolvasót is.

 

 

Állatvédők Vasi Egyesülete

Sziasztok! Bobi vagyok, biztos olvastatok már rólam. Én vagyok az az... Öreg úr, aki eddigi életét láncon élte! 12 évig vártam, hogy valaki eljöjjön értem és leakassza azt a láncot a nyakamból, ami addig behatárolta az életteremet. ???? Elérkezett ez a nap is, amit én annyira, de annyira vártam, jött a megmentőm és elhozott arról a helyről!

 

 

Az önkéntesek a látogatásukhoz a rendőrök segítségét is kérték, akik felszólították a tulajdonost a helyzet rendezésére. Az állatvédők ételt is hagytak a helyszínen.

 

A bejegyzésben arról is írnak, hogy a két héttel későbbi ellenőrzéskor már javítottak a kutyák helyzetén, jelenleg a kutyaház építése zajlik, hogy ne a rácsos garázs legyen az ebek otthona.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás