HIRDETÉS

Fotó: Vágvölgyi Bálint

Puskás polgármester csökkentette Molnár alpolgármester fizetését

Farkas Bazsi
2019. március 6. szerda, 11:20
Nem sikerült leváltani, most a zsebét vették célba az "árulónak".

Nem hivatalos információt kaptunk, hogy Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) szombathelyi polgármester csökkentette ma Molnár Miklós (Pro Savaria) alpolgármester fizetését. Hogy valóban így történt e azt Molnártól kérdeztük meg.

 

A hír igaz, tértivevényes levélben kaptam kézhez - kezdte Molnár az Ugytudjuk.hu-nak. Csak annyit tennék hozzá, hogy ha az elmúlt 4 évben a fideszes városvezetés annyit foglalkozott volna a várossal, mint most velem, akkor Szombathelynek járható útjai és járdái lennének. 

 

Molnár eddig az alpolgármesteri fizetésre volt jogosult, ami bruttó 950 ezer forintot jelentett, ezután csupán képviselői juttatást kap majd, ami bruttó 200 ezert plusz a költségtérítést jelenti. 

 

Molnár a január 8-i rabszolgatörvény ellehetetlenítésére összehívott rendkívüli közgyűlés után lett "áruló". Bűne annyi volt a Fidesz szemében, hogy megszavazta az ellenzéki javaslat napirendre vételét. 

 

A február 28-i közgyűlésen Puskás javaslatára első pontként tárgyalták volna Molnár leváltását, ám ezt az ellenzék akkor egy mozdulattal söpörte le. 

 

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás