A kép illusztráció: Pixabay

Viccből úgy tökön rúgta a férjét egy pesti nő, hogy soha többé nem fog már helyrejönni

VPP
2019. október 17. csütörtök, 16:02
Maradandó sérülést okozott.

"Komoly sérülést okozott férjének az a fővárosi asszony, aki tréfából férje lágyéka felé rúgva akart verekedést imitálni egy társaság kedvéért. A nő rosszul mérte fel a távolságot és teljes erőből térdelt kedvese férfiasságába." - kezdte beszámolóját az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. 

 

A mentőszolgálat beszámolójából kiderül, hogy a szerencsétlenül járt férfi a rúgás után  a fájdalom hatására rögtön ájultan esett össze. A mentősök, miután egy kicsit sikerült csillapítani a férj fájdalmát, azonnal kórházba szállították, ahol műtétre is szükség volt, de sajnos a tréfa életre szóló károsodást okozott, már soha nem tudja ugyanúgy használni férfiasságát, mint eddig.

 

 

Országos Mentőszolgálat

MENTŐÁPOLÓ KAPTA A SZAKDOLGOZÓI KAMARA ELISMERÉSÉT Nagy megtisztelte... tés érte az Országos Mentőszolgálat Tolna megyei mentőszervezetét. Antal Csaba főápoló bajtársunk vehette át a MESZK Szakmai Díját Siófokon. Az elismerést 2006-ban alapították azoknak, akik hivatásukat méltón képviselve az egészség megőrzésében, a betegségek megelőzésében, az ápolás, gondozás, betegellátás terén magas színvonalon, példaértékűen teljesítenek.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás