Fotó: Farkas Bazsi

Pénzt kér a Vas Népe azért, hogy megjelentesse a szombathelyi önkormányzati képviselők fogadóóráinak időpontjait 

Farkas Bazsi
2020. február 13. csütörtök, 07:54
Czeglédy Csaba a lap bojkottjára szólít fel.

Bár messze van már a megyei napilap a Vas Népe aranykora - úgy hírlik, hogy jelenleg alig 3 ezer a szombathelyi előfizetőinek száma -, mégis sokan még mindig a nyomtatott lapból tájékozódnak. Ezért is tartotta fontosnak Czeglédy Csaba (független), önkormányzati képviselő, hogy a végére járjon, hogy az újság, annak ellenére, hogy folyamatosan tájékoztatva van a képviselői fogadóórák helyéről és idejéről, mégsem közli azokat. 

 

A képviselő ma egy Facebook-posztjában idézte azt a levelet, amit az újság főszerkesztője, Farkas Eszter küldött a városháza kommunikációs vezetőjének. 

 


“Az elmúlt években ingyenesen közzétettük a képviselők fogadóóráit. Sajnos a jövőben erre nincs lehetőségünk. Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét."

 

Czeglédy aztán így folytatja:

 

Szívből gratulálok a fideszes propaganda lap szombathelyieket segítő, végtelenül korrekt hozzáállásához. Végülis is csak egy 30 éve tartó gyakorlatot rúgnak fel.

 

A politikus ezután egyenesen a lap bojkottjára szólít fel és azt írja:

 

Szerintem mondjátok le még többen a Vas Népe előfizetést!

 


Felvettük a kapcsolatot az önkormányzattal, hogy eztán az Ugytudjuk.hu-t is tájékoztassák a képviselők fogadóóráinak időpontjáról és helyszínéről. Mi nem kérünk pénzt azért, hogy közöljük a választók hol és mikor tudnak találkozni körzetük képviselőjével. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás