Fotók: Vágvölgyi Bálint

Pedrag Bosnjak felépült, marad a Haladásnál

BZ
2019. június 18. kedd, 18:14

Pedrag Bosnjak, a Szombathelyi Haladás védője még a télen sérült meg, az óriási bedobásairól is közismert játékos vállszalag-szakadást szenvedett. Bár márciusban még arról szóltak a hírek, hogy a csapatkapitány májusban visszatérthet, végül a teljes tavaszi szezont kihagyni kényszerült.

 

A csapat honlapján ma közölték, Bosnjak felépült: "Nemrég voltam kontrollon, ahol megállapították, teljesen rendbejött a sérülésem, úgyhogy csütörtöktől százszázalékos edzésmunkát végezhetek" - nyilatkozta az egyszeres válogatott védő.

 

 

Elmondta, minden gyakorlatot ugyanolyan intenzíven végezhet, mint a többi csapattársa, egyelőre arra vigyáznia kell, hogy ne essenek rá a műtött vállára. Várhatóan a jövő pénteki edzőmeccsen már pályára léphet a Mattersburg ellen. A bajnokság vége óta egyéni edzéstervvel készült, az erőnlétére sem panaszkodott a védő.

 

 

Röviden beszélt magánéletéről is: "Idén nem voltunk nyaralni, Szerbiában pihentünk, Palicson, újvidéki rokonainkat látogattuk meg és Szabadkán is jártunk."

 

A csapat anyagi gondjairól annyit mondott, hogy a pénzügy dolgokkal nem neki kell foglalkoznia, és mivel két évig még amúgyis szerződés köti a Haladáshoz, nem tárgyalt senkivel.: "Hallottam, hogy voltak ajánlataim - ám maradok Szombathelyen."

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás