Mert töltelék már van hozzá, elkészült a Kárpát-medence lekvárja.
Szilvalekvárt főztek a mai Lekvárfőző fesztiválon Kétpón. A fesztiválon elkészítették a Kárpát-medence lekvárját, amihez a határon túlról (Őrvidék, Felvidék, Kárpátalja, Erdély és Vajdaság) valamint az ország több településéről hozták a szilvát. A gyümölcsöket egy üstbe öntötték és közel nyolc órán át, folyamatosan kavargatva főzték lekvárrá.

Fotó: MTI/Mészáros János
Szólj hozzá!
A kollagénről egyre többet hallani, és ez nem véletlen
Az elmúlt években a kollagén igazi hívószóvá vált az egészségtudatos életmód világában. Egyre gyakrabban találkozhatunk vele a hírekben, szakmai cikkekben és a táplálékkiegészítők kínálatában is – de miért ekkora az érdeklődés iránta?