Fotó: REUTERS / Johanna Geron

Öt napig ült a vécén egy férfi, hogy megdöntse a világrekordot

Fehér Buda
2019. július 16. kedd, 16:57
Vagy csak ennyire belemerült a Candy Crushba.

A 48 éves Jimmy De Frenne elhatározta, hogy valahogy belekerül a Guinness rekordok könyvébe. A belga buszsofőr aztán valahogy kitalálta, hogy 165 órán keresztül fog egy vécén ülni, egy belga kávézóban le is beszélte, hogy ott próbálja meg a lehetetlent. A kávézó hősiesen kiállt a rekordbitorló mellett, végig nyitva tartották az épületet, hogy Jimmy-t meglátogathassák a barátai és a családtagjai, miközben ő egy rekord méretűt ül.

 

Jimmy végül 116 óra után feladta, de úgy néz ki, hogy azért így is összejött a rekord. Habár a Guinness rekordok közé eddig nem került be hasonló rekord, Jimmy azt mondja, hogy talált egy olyan embert, aki előtte 100 óráig ült egy budin. 

 

Jimmynek persze nem kellett végig egy helyben ücsörögnie, óránként öt perc szünetet tarthatott, a férfi ezekből spórolt össze elég időt az alváshoz. Persze közben vécére is el kellett mennie, mert a rekord felállításához használt trón nem volt működőképes, mondhatni, csak dísznek volt. 

 

Habár Jimmy a Guinness szabályai szerint járt el, még nem tudni, hogy végül bekerül-e a rekordok könyvébe. A belga férfi előre egyeztetett a Guinness-szel, és még tanúkat is szerzett, viszont még hosszabb ideig fog tartani, amíg a Guinness igazolja, hogy tényleg rekorddöntés történt.

 

(Reuters)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás