Fotó: Facebook / Kondora István

Öt éve még a baloldallal szimpatizált, ma már a Fidesz sárvári jelöltje

ugytudjuk.hu
2019. július 24. szerda, 18:17
Varga Károly öt év alatt hatalmasat fordított.

“Az októberi önkormányzati választáson az 1-es körzet képviselőjelöltje Varga Károly lesz” - osztotta meg nemrég Kondora István, Sárvár fideszes polgármestere a Facebook-oldalán. Kondora azt írja, szerinte Varga az elmúlt években sokat tett Sömjénért és Sáriért, jó gazdája volt a körzetnek. 

 

Kondora István

Az októberi önkormányzati választáson az 1-es körzet képviselőjelöltje Varga Károly lesz. Az elmúlt években sokat tett Sömjénért és Sáriért, jó gazdája volt a körzetnek. Szavazzanak neki újra bizalmat!

 

Varga jelenleg is képviselő Sárváron, igaz, a város honlapján a neve mellett az olvasható, hogy független. Ennek ellenére Varga öt éve úgy került be a képviselő testületbe, hogy akkor még két ellenzéki politikus, Szabó Lajos és Németh Zsolt támogatta. Erről tanúskodik ez az öt évvel ezelőtt készült fotó is, aminek az Ugytudjuk jutott a birtokába:

 

Varga Károly a kép közepén látható, tőle jobbra fent Németh Zsolt és Szabó Lajos, jelenlegi képviselők

 

A valasztas.hu adataiból az is kiderül, hogy Vargát az MSZP indította, a jobbikos Elek Tibort, és a Fidesz-KDNP jelöltjét, Papp Józsefet is sikerült kiütnie, így lett ő az 01. számú választókörzet képviselője.

 

 

A pálfordulás aztán akkor következett be, amikor Vargának már biztos helye volt a sárvári testületben. Ekkor nyíltan szembe ment az addigi társaival, majd függetlenként folytatta a képviselői pályafutását, miközben Sárvár jelenlegi, fideszes városvezetését támogatta. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy Varga vitte Sárvár zászlaját a 2018-es békemeneten. Vajon mi történne Vargával, ha ősszel az ellenzék nyerne Sárváron?
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás