Oszvald Marika mentette meg a Szenzációs Négyest a lebőgéstől

Farkas Bazsi 2018-09-03 15:46:00
Fésüs Nelly kipakolt mellei azért még versenyben voltak.

Új szórakoztató műsort mutatott be vasárnap este az RTL Klub, ez a Szenzációs Négyes. A show lényege, hogy négy csapat, az 50+, a 40-esek, a 30-asok és a 20-asok mérik össze tudásukat, de nem a lexikálist, hanem a produkciók belit. A bemutatott műsorszámokat aztán a három tagú zsűri: Ráskó Eszter, Ganxsta Zolee és Alföldi Róbert értékeli a látottakat és pontokat oszt rá. Egytől tízig. 

Az est első produkcióját Keresztes Ildikóék mutatták be, az 50 plusszosok. A verseny alatt mindig a csapatkapitány találja ki és mondja meg, hogy mit fog aznap este bemutatni a csapata. Az 50 pluszosok egy önironikus musicalt, vagy mit hoztak. Meglehetősen kínos percekkel indítva ezzel a műsort. Istenes Bence persze bőszen mondogatta, hogy mindig elkezdeni valamit a legnehezebb, de nem, ez vér ciki volt. A produkció annyira nem tudott lekötni, hogy közben azon gondolkodtam, hogy Csonka Pici mikor lett 50 éves. Merthogy ő is a csapat tagja. 

A negyvenes csapat egy bűvész produkció hozott. Teljesen jól működött, még az is belefért, hogy Kökény Attila hatalmasat bakizott közben. A ráadás meg Fésüs Nelly dekoltázsa volt. 

Az, hogy ÉNBP Lali mekkora elmeháborodott eddig is tudtam, de, hogy tök pucéran debütáljon a színpadon, azt sosem gondoltam volna. Bár látszott a 30-asok produkcióján, hogy ezt leginkább csak Lali akarta, a többiek csak aszisztáltak az agymenéséhez. Ami a legmegdöbbentőbb volt, hogy prosztósága ellenére vicces volt a törölközőkkel takart pöcsök koncepciója.  

A huszasok aztán egy Michael Jackson egyveleggel próbálták levenni a zsűrit a lábákról. Merész vállalás volt, Oláh Gergőn kívül pedig nem is nagyon ugrotta meg a lécet senki már, ami az éneklést illeti. 

De a legkirályabb produkció még csak ezután következett. 

Az egyes csapatok egy-egy tagjai extra műsorszámot hoztak. Oszvald Marika, akarom írni MariKO nagyot mentett az egész műsoron. Hogy miként jutott eszébe, hogy éppen pankrációt adjon elő nem tudom, de eszméletlenül állt a dolog. Ha pedig valamelyik producer fejéből pattant ez ki, akkor pedig extra fizut kérnék szépen a kollégának. 

Oszvald Marika egy állat, a szó legeslegjobb értelmében. Úgy tudott egy közel 5 perces betétet megcsinálni, hogy egyetlen pillanata sem volt unalmas, vagy ciki. Annyira szórakoztató volt, hogy akár ezt is előadhatná minden este az Operettszínházban, teltház lenne, az biztos. 

Szabó Zsófi a könnycsatornákat indította be, amikor édesapja hangjával playbackelt és mesét mondott.

Tóth Gabi meg extrém énekelt. Vagyis nyomott egy kis AC/DC-t, közben meg kilőtték, motoroztatták, elvarázsolták meg mindent megcsináltak vele, amit csak lehetett. 

Koós Réka vicces volt még. Ő egy balett paródiát nyomott le. 

Ennyi volt a Szenzációs Négyes, ami nagyon vicces akart lenni, de néhány üde pillanatot leszámítva, sokszor inkább csak kínos volt. 

Az első adást a negyven plusszosok nyerték meg. A következő 3 adásban tovább gyűjtögetik a pontokat, aki pedig a legkevesebbel áll majd a negyedi forduló után, az búcsúzni fog a műsortól. 
 

Szólj hozzá!

Semmelweis-nap: zárva vannak az orvosi rendelők és a gyógyszertárak

Az egészségügyben dolgozók számára elrendelt munkaszüneti nap miatt csak ügyeleti rendszer működik.

Ma sem ússzuk meg 30 fok alatt

A nyugati megyékben kicsit hűvösebb lesz, mint máshol.

Jogerősen hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki 1 200 eurót csalt ki egy nőtől Szombathelyen

Azt ígérte neki, hogy segít neki olyan papírokat beszerezni, amivel az USA-ba utazhatna dolgozni.

Újra látogatható a szombathelyi Savaria Múzeum kőtára

A felújítás során sikerült kiszárítani a múzeum alagsori helyiségeinek falát, a bemutatótér új festést és korszerűbb világítást kapott, és megtisztították a köveket is.

Átalakítják a Notre-Dame környékét

Parkosítják a székesegyház előtti teret és kihangsúlyozzák az épület homlokzatát.

Kijev szerint visszavették a Kígyó-szigetet az ukrán erők az oroszoktól

Az orosz hadsereg sietve evakuálta a teljes helyőrségét.

Ma is megdőlt a melegrekord

39,6 fokig emelkedett a hőmérséklet.

Az EU az ukrán és a moldovai export támogatásáról írt alá megállapodásokat

A megállapodások hozzá fognak járulni az ellátási láncok biztosításához, beleértve az élelmezésbiztonságot, miután Oroszország Ukrajna elleni háborúja akadályozza a hagyományos közlekedési útvonalakat.

Pénteken kezdődik a Győrkőcfesztivál

A gyermekek megkapják a hétvégére a város kulcsát Dézsi Csaba András polgármestertől.

Újabb belgiumi csokoládégyárban észleltek szalmonellafertőzést okozó baktériumot

Néhány hónappal korábban az olasz Ferrero csokoládégyár belgiumi telephelyén is hasonló fertőzést észleltek.

Élelmiszert venne SZÉP-kártyával? Két napja maradt!

Sietnie kell annak, aki még élelmiszert akar venni SZÉP-kártyára a boltokban. Ha a kormány az utolsó pillanatban nem hosszabbítja meg a határidőt, akkor az pénteken lejár.

320 millió forintot meghaladó kárt okozott Fekete Dávid

15 év szabadságvesztést róna ki rá az ügyészség.