Orbán Adrienn akár hosszabb távra is tervezhet az SZKKA-val

Vágvölgyi Bálint 2020-06-18 15:31:00
Aláírta szerződését a szombathelyi kézisek bombaigazolása.

Csütörtök délelőtt a sajtó jelenlétében írta alá szerződését az Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia nyári bombaigazolása, Orbán Adrienn.

Kezdésként dr. Horváth Attila, Szombathely sportért is felelős alpolgármestere elmondta a város kézilabdacsapata egy olyan játékost igazolt, aki minden szombathelyi gyermeknek példakép lehet.

 – Reméljük, hogy nem csak egy, hanem jó pár évig láthatjuk Adriennt Szombathelyen játszani. Tudomásom szerint arra korábban még soha nem volt példa, hogy Bajnokok Ligája-győztes játékost igazolt volna egy szombathelyi sportegyesület, ez egy hatalmas megtiszteltetés a városunknak, nemcsak az SZKKA-nak, hanem minden szombathelyi sportszeretőnek. Nagyon szeretjük ezt a csapatot, nagyon sok néző előtt, remélhetőleg minél több győzelemnek fogunk tudni együtt örülni – mondta el az alpolgármester, aki később még annyit hozzátett, hogy a város szeretné feleleveníteni azt a régi hagyományát, miszerint általános iskolákba meglepetés jelleggel ellátogatnak a szombathelyi sztársportolók, ennek pedig egyik élharcosa lesz majd az SZKKA – idézi az alpogármestert a csapat hivatalos honlapja.

Ezután Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezető-elnöke osztotta meg gondolatait Orbán Adrienn igazolásával kapcsolatban.

 – Már a tavalyi szezonban is az volt az elsődleges célunk, hogy rutinos, tapasztalt játékosokat próbáljunk ide csábítani városunkba. Adrienn személyében pedig most egy újabb olyan játékos érkezik, aki hihetetlen sportteljesítményével kiváló példakép lehet a szombathelyiek szemében. Nekünk nagyon fontos a klubon belül az utánpótlás-nevelés, ennek fontos eleme, hogy a szombathelyi gyerekek lássanak jövőképet és példaképeket. Adrienn tökéletes szereplője lesz a közösségünknek. Egymás között már meg is egyeztünk abban, hogy be fog segíteni az utánpótlás-nevelésbe, tudását át fogja adni, hogy minél magasabb szinten tudjuk képezni a játékosokat. Végül szeretném megköszönni a városvezetésnek azt a segítő munkát, amit az elmúlt időszakban elvégzett. Tavaly nagyon sok problémánk volt a mérkőzések és az edzések helyszínével, én azt gondolom, hogy most egy olyan úton indult el a közös munka, aminek köszönhetően az Aréna Savariában tudunk mérkőzéseket játszani és edzéseket tartani. A tárgyalások és az egyeztetések elindultak, én nagyon büszke vagyok rá, hogy jó irányba haladnak, ezért köszönet jár a Falcónak is.

Végül maga a főszereplő is szót kapott.

– Úgy gondolom, hogy nagyon jó helyre kerültem, bízom benne, hogy jó szezont fogunk produkálni, próbálok én is segíteni ebben, igyekszem magamból a maximumot kihozni. Megpróbálom a tapasztalataimat hozzátenni, illetve a fiataloknak is igyekszem majd segíteni. Nagyon várom már az új szezont, és hogy elkezdjük a közös munkát. Remélem, hogy ez egy hosszú távú dolog lesz, de ez még maradjon a jövő titka – mondta Orbán Adrienn.

Címlapfotó: Bonyhádi Zoltán / szombathely.hu

Szólj hozzá!

9 millió forintot fizet PR-cikkekért a győri önkormányzat a Kisalföldnek

A PR-cikkeken kívül nem sokszor szerepel a győri polgármester a kormányközeli napilapban.

A rábízott idős ápoltat lopta meg egy nő Sopronban

Ékszereket, ezer eurót és 2 millió forintot lopott el.

A kormány a Közútra mutogat a lassan teljesen széteső bucsui határátkelő ügyében

2021-es határozat szerint rendbe kellene tenni az átkelőt és környezetét.

Összebalhézott két sofőr Szombathelyen

Egyikük ököllel verte szét a másik autóját.

Hazudott a debreceni önkormányzat az akkumulátorgyár vízigényéről?

Szerintük csak 25 ezer köbméter víz kell majd, egy általuk megrendelt tanulmány szerint viszont akár 60 ezer is.

Tablettáit reklámozta a rádióban a győri polgármester

Érdekesen használta fel a város ügyeinek megvitatására szánt időt Dézsi Csaba András.

Audi-bértárgyalás: Egyelőre nincs megegyezés

Túl magasak a dolgozói elvárások a cég szerint, és szerintük több ponton nincsenek összhangban a közösen kialakított stratégiai célokkal.

Autó nélkül maradt Illés Károly

És a havi jövedelme is 100 ezer forinttal csappant meg.

Hajtó Péter 87 felújítandó útszakasz listáját küldte meg a polgármesternek

Dézsi Csaba András ismét beszólt a gyárvárosi fideszes képviselőnek, nem maradt el a válasz.

A kor előrehaladtával változik az idő érzékelése

A felnőttek és a gyermekek különböző módon ítélik meg az idő hosszát - derült ki az ELTE kutatásából.

Ahogy Banglades sem ruhagyártó nagyhatalom, Magyarország sem lesz akkumulátorgyártó nagyhatalom

Máris reagált az LMP a kormány akkumulátorgyár építési könnyítésére.