Olyan pulcsit dobott piacra az egyik legnagyobb kanadai üzletlánc, amin a Mikulás felszív három csík kólát

ugytudjuk.hu
2019. december 11. szerda, 08:33
A rénszarvas néz.

Szélesre rúgta a karácsony ajtaját az egyik legnagyobb kanadai üzletlánc, a Walmart Canada. Az üzletnek ugyanis sikerült elkövetnie az idei szezon legnagyobb bakiját, hiszen egy meghitt karácsonyi pulcsi helyett egy olyat kezdtek el árulni,

 

amin a Mikulás keményen nyomja a kokaint.

 

De tényleg, nem is egy csíkot szív fel, hanem egyszerre hármat:

 

 

Bárki is tervezte a felsőt, úgy látszik, nem siklott át afölött, hogy mi jelenik meg a Télapó előtt. A Walmart online boltjában ugyanis azt írták a leíráshoz, hogy "mindannyian tudjuk, hogy mire képes a hó. Az Északi-Sarkon élő Télapó balszerencséjére viszont a legjobb minőségű hó egyenesen Dél-Amerikából érkezik. A Mikulás ezért kiélvez minden másodpercet, amikor sikerül rátennie a mancsát a legjobb minőségű, kolumbiai hóra." Hűha.

 

A pulcsi megjelenése után egyszerre megindult a feldühödött vásárlók haragcunamija a Walmartra, szinte azonnal le is vették az oldalról a ruhát. Később egy közleményben kértek bocsánatot mindenkitől, mint írják, nem akartak megbántani senkit. A pulcsit gyártó cég, a Fun Wear többi ruházata azonban még megtalálható a Walmartokban, többek között egy olyan, amin a Mikulás ökölharcot vív egy medvével.

 

(Independent)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás