Nincs időd az új projektjeid kivitelezésére? Szeretnél a vállalkozásodra koncentrálni az időrabló rutinfeladatok helyett? Akkor neked egy virtuális asszisztensre van szükséged!

ugytudjuk.hu 2020-10-16 14:20:22
Simán átnyomod rá a macerás munkákat és még ráadásul költséghatékony is.

Ha van területe az ügyvezetésnek, amit sokan gyűlölnek az a papírmunka. Mert egy céget senki sem azért hív életre, hogy számlákat rendezzen, beszámolókat írjon, vagy éppen excel táblázatot tervezzen, hogy egyszerűbb legyen az élete. Ezek a dolgok pont a kreativitásról és az alkotástól veszik el az időt. Egy cég, vagy éppen egy mikroválalkozás sok esetben nem engedheti meg magának, hogy teljes munkaidőben foglalkoztasson egy olyan asszisztenst, aki csak ezzel foglalkozik. Valahol a 22-es csapdája ez.

Mindemellett meg kell említeni az olyan egyszeri vagy akár rendszeresen ismétlődő projekteket is amiket tudod, hogy meg kellene csinálni a céged előbbre lépése érdekében, de annyira lefoglal a mókuskerék, hogy ezek mindig háttérbe szorulnak.

Lóránth Viktória azonban pont arra építette vállalkozását, hogy a másnak nyűggel járó feladatköröket és háttérbeli fejlesztéseket elvégezze annak érdekében, hogy te igazán a lényeggel tudj foglalkozni.

  • A végtelenül egyszerűnek tűnő számla és email rendszerezéstől, egészen a bonyolult excel tábla tervezésig és vezetésig
  • Amazon tanácsadástól, regisztrációtól a Facebook is Instagram-oldalak kezelésig terjed a tevékenységem.

Mindenkinek másra van szüksége, más a vállalkozásának gyenge pontja. Én első körben mindig tisztázom az igényeket, megbeszéljük a feladatokat végül pedig ehhez passzítjuk azt, hogy az ügyfél mennyi pénzt fizet. Az eddigi tapasztalataim szerint a vállalkozók nagy részének szüksége van a virtulási asszisztens segítségére, én ugyanis nem csak a feladatot veszem át tőlük, hanem időt spórolok nekik azzal, hogy az adminisztráció helyett valóban az üzletükkel foglalkozhatnak. A kapcsolatot a modern technika eszközeivel: telefonon, emailben, videokonferencián vagy távoli eléréssel tartjuk, de esetenként akár személyes találkozó útján is.  Az üzleti partneremnek külön iroda vagy alkalmazott fenntartása nélkül felszámolom a rátornyosuló problémáit - mesélt Viki az Ugytudjuk.hu-nak. 

Látogass el a www.loranthoffice.com weblapra, ha kérdésed lenne keresd Vikit bátran a 20/661-3827-es telefonszámon vagy emailben a loranthviktoriakukacloranthoffice.com címen. 

Szponzorált tartalmat olvastál. 

 

Szólj hozzá!

Láttad már a Covid kaput?

Mész gyanútlanul, aztán egyszer csak hsss!

Anderson szerint a Falcónak jó esélye van továbbjutni a BL-csoportból

A Falco irányítója nagy csatára számít a novgorodi nyitányon.

A kosárszövetsége elnöke visszaszólt Okorn ötletére a bajnokság átszervezését illetően

Szalay Ferenc szerint a Falco edzője a csapatával foglalkozzon egy ilyen nehéz helyzetben, az átszervezést pedig hagyja az elnökségre.

Elmarad az SZKKA szerdai, idegenbeli bajnokija is

Most az ellenfélnél lett pozitív teszt.

A járványhelyzet miatt elmarad a Szent Márton-napi vásár Szombathelyen

A Vasi Skanzen pedig az idén október 31-ig tart nyitva.

Berobbant a koronavírus az ETO FC-nél!

Ettől függetlenül a mai, Haladás elleni meccs nem marad el.

Túl alacsonynak tartja a fizetését, le akar mondani a brit miniszterelnök

Néhány konzervatív szerint Boris Johnson tavasszal jelenti be, hogy otthagyja a miniszterelnöki posztot.

A szentgotthárdi Zaporozsec zenekar ad ma akusztikus koncertet az M2 Petőfi TV-n

A fiúk szerint az utóbbi időben egyre többen hallgatnak akusztikus zenét.

Megfújtak egy gázkazánt Győrben

A szemtanúknak gyanús lett, hogy hiába épül a ház, nem be-, hanem kifelé viszik a szerkezetet.

Megszületett Orbán Viktor legújabb unokája

Azt írja, "Gyűlik a focicsapat". Mármint a miniszterelnök.

Ma talán megússzuk az esőt

Egyelőre fagyra sem kell számítani.