Nincs időd az új projektjeid kivitelezésére? Szeretnél a vállalkozásodra koncentrálni az időrabló rutinfeladatok helyett? Akkor neked egy virtuális asszisztensre van szükséged!

ugytudjuk.hu 2020-10-16 14:20:22
Simán átnyomod rá a macerás munkákat és még ráadásul költséghatékony is.

Ha van területe az ügyvezetésnek, amit sokan gyűlölnek az a papírmunka. Mert egy céget senki sem azért hív életre, hogy számlákat rendezzen, beszámolókat írjon, vagy éppen excel táblázatot tervezzen, hogy egyszerűbb legyen az élete. Ezek a dolgok pont a kreativitásról és az alkotástól veszik el az időt. Egy cég, vagy éppen egy mikroválalkozás sok esetben nem engedheti meg magának, hogy teljes munkaidőben foglalkoztasson egy olyan asszisztenst, aki csak ezzel foglalkozik. Valahol a 22-es csapdája ez.

Mindemellett meg kell említeni az olyan egyszeri vagy akár rendszeresen ismétlődő projekteket is amiket tudod, hogy meg kellene csinálni a céged előbbre lépése érdekében, de annyira lefoglal a mókuskerék, hogy ezek mindig háttérbe szorulnak.

Lóránth Viktória azonban pont arra építette vállalkozását, hogy a másnak nyűggel járó feladatköröket és háttérbeli fejlesztéseket elvégezze annak érdekében, hogy te igazán a lényeggel tudj foglalkozni.

  • A végtelenül egyszerűnek tűnő számla és email rendszerezéstől, egészen a bonyolult excel tábla tervezésig és vezetésig
  • Amazon tanácsadástól, regisztrációtól a Facebook is Instagram-oldalak kezelésig terjed a tevékenységem.

Mindenkinek másra van szüksége, más a vállalkozásának gyenge pontja. Én első körben mindig tisztázom az igényeket, megbeszéljük a feladatokat végül pedig ehhez passzítjuk azt, hogy az ügyfél mennyi pénzt fizet. Az eddigi tapasztalataim szerint a vállalkozók nagy részének szüksége van a virtulási asszisztens segítségére, én ugyanis nem csak a feladatot veszem át tőlük, hanem időt spórolok nekik azzal, hogy az adminisztráció helyett valóban az üzletükkel foglalkozhatnak. A kapcsolatot a modern technika eszközeivel: telefonon, emailben, videokonferencián vagy távoli eléréssel tartjuk, de esetenként akár személyes találkozó útján is.  Az üzleti partneremnek külön iroda vagy alkalmazott fenntartása nélkül felszámolom a rátornyosuló problémáit - mesélt Viki az Ugytudjuk.hu-nak. 

Látogass el a www.loranthoffice.com weblapra, ha kérdésed lenne keresd Vikit bátran a 20/661-3827-es telefonszámon vagy emailben a loranthviktoriakukacloranthoffice.com címen. 

Szponzorált tartalmat olvastál. 

 

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.