Németh Zsolt: a fizetett trollok már a Facebook-on is becsmérlik a sárvári ellenzéki összefogás tagjait

ugytudjuk.hu 2019-09-23 19:22:00
Az összefogás polgármesterjelöltje szerint nem kis összeget tesznek zsebre azok, akik a közösségi oldalon próbálják meg lejáratni őket.

Nemrég érkezett szerkesztőségünkhöz Németh Zsolt, a sárvári ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjének közleménye. Ezt most változtatás nélkül közöljük: Az elmúlt napokban egyre többen felhívták arra a  figyelmünket, hogy az interneten, elsősorban a Facebook-on, olyan oldalak jelentek meg, ahol az ellenzéki összefogások és az ellenzéki politikusok méltánytalanul és negatív megvilágításban jelennek meg. 

Most azt láthatjuk, hogy a kampány véghajrájában újabb technikát alkalmaznak, esetenként teljesen alkalmatlan a rendszer által fizetett emberek, és a céljuk nem más, mint amit már elkövettek: a plakátok lefestése, összefirkálása, átragasztása, azaz kárt okozni másoknak. Az elmúlt évek gyűlöletkampányai részben sikeresnek bizonyulnak, mert a társadalomnak valóban van egy szűk keresztmetszete, ahol fogékonyak a lejáratásra. 

Ugyanakkor a választópolgár sokkal bölcsebb, körültekintőbb, megfontoltabb és következetesebb. Nem ül fel rossz indulatú lejáratásoknak, és nem is tetszik számára, hogy azok az emberek, akik munkaidejükben rengeteg pénzért, fizetésért propagandát tolnak, húznak-vonnak, a szabadidejük egy részét pedig mocskolódással töltik. 

Ezerszer megerősítettük, hogy mi a sárvári összefogás részéről csak és kizárólag a sárvári polgárok életminőségének javítását befolyásoló ügyekről kívánunk beszélni, és a témákat mindaddig napirenden fogjuk tartani, amíg egytől egyig meg nem oldódnak. Legyen ez a szociálpolitika, ezen belül a fiatal házasok lakhatása, bentlakásos nyugdíjas otthon, egészségügy kérdése, az utak állapota, a parkolási rendszer kialakítása, a csapadékvíz elvezetése, a külföldi munkavállalók nagyságrendje, és bérezése, vagy bármi más, ami a mindennapi életet befolyásolja. 

Megértjük politikai ellenfeleink aggódását, köszönjük, hogy ilyen sokat foglalkoznak velünk, mert ez biztosan azt is jelenti, hogy valamit jól csinálunk. Azt a hibát soha nem fogjuk elkövetni, hogy bármikor, bárkit az ő szintjükön, mocskolódó formában népszerűsítünk.

Szólj hozzá!

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.

Pintér Bence fizetetlen szabadságra megy a kampány ideje alatt

A győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje felfüggeszti újságírói tevékenységét.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.