Nem nagyon jutott plakáthely Pollreisz Balázsnak Győrben

Pintér Bence 2020-01-09 16:20:00
Dézsivel tele van a város, milliókat költött a Fidesz a kampányra.

Folyik Győrben a kampány, de aki csak az óriásplakátokat nézi, azt gondolhatja, hogy csak egy jelölt van: Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje. Dézsi rengeteg óriásplakátról és citylightról köszön vissza, és már csak ha a listaárakat nézzük, akkor világos, hogy a Fidesz milliókat költött el Győrben csak utcai hirdetésre.

Pollreisz Balázs, az ellenzék közös jelöltje csütörtökön sajtótájékoztatót tartott, mivel sokan kérdezték tőle, hogy neki miért nincsenek plakátjai a városban. A szocialista önkormányzati képviselő elmondta:

a plakáthelyeket bérbe adó önkormányzati cég összesen nyolc plakáthelyet ajánlott fel az ellenzéki kampány számára még tavaly decemberben

azzal az indokkal, hogy már a legtöbb plakáthely foglalt. A nyolc helyből kettő lett volna óriásplakát viszonylag frekventált helyen (mindkettő az Árkádnál), három forgó henger, három pedig parkolóházban vagy mélygarázsban található felület.

Pollreisz elmondta: úgy döntöttek, hogy nem fogadják el a nevetséges ajánlatotm és erre nem költenek pénzt, máshogy érik el a győrieket. Ezért csinálták például a videót, amelyben Pollreisz táblákon üzen a választóknak.

A sajtótájékoztatón Komjáthi Imre szocialista politikus, a párt alelnöke is részt vett, aki elmondta: a győri emberek számára is egyértelművé kell tenni, hogy Fidesz csak egy van, és az a Borkai-párt. Dr. Dézsi Csaba András polgármesterjelölt pedig a Borkai-párt embere. Komjáthi elmondta, hogy az emberek ősszel megmutatták, hogy elegük van azokból az aljas módszerekből, ahogy a Fidesz megpróbálja elhallgattatni az ellenzéki jelölteket, mint történik az most Győrben is.

Az MSZP alelnöke úgy vélte, hogy a Fidesz retteg, mert az ellenzéki vezetés alá került településeken minden napra jut egy szekrény, amelyből a fideszes vezetés által otthagyott csontvázak borulnak ki.

Szólj hozzá!

Vadiúj járdát festettek össze Szombathelyen a kutyapártosok

A város kérte tőlük - írják posztjukban.

Péntektől már a Győr Plázában is alá lehet írni a szentiváni Ipari Park-bővítés ellen

Nagy lendülettel gyűjtik az aláírásokat a városrészben, péntektől pedig már a Plázában is.

Japán mangakarakterek miatt hülyegyerekezett a győri polgármester

Rosszul tudta a polgármester, le is törölte a posztot.

Rekordot döntött a magyar munkavállalók száma Ausztriában

113 ezer 468 legális magyar munkavállalót regisztráltak júniusban.

Nagyon meleg ma sem lesz

De csapadék sem várható.

Dézsi polgármester elárulta, hogy cicája kifejezetten rühelli a sétákat

A mentett macskát az elmúlt napokban mindenhová cipelte a polgármester, aki most el is árulta: vele ellentétben Ubul nincs oda a fejlesztések megtekintéséért.

Egy egész droghálózatot kapcsoltak le, a szálak Rábapatyra vezetnek

Komoly mennyiségű cuccot vontak ki a rendőrök Sárvár és környékéről.

Magas rezsi: korrekcióban, a kormányban és a békében bíznak kisalföldi önkormányzatok

Neon helyett LED, gázfűtés helyett villany: készülnek a nehéz télre a kisebb Győr-Moson-Sopron megyei települések vezetői.

Önmérsékletre int a MOL

Ha mindenki csak annyit tankol, amennyire szüksége van, akkor lesz elegendő üzemanyag az országban, írja közleményében a cég.

LMP: Alkotmánybírósághoz fordul a párt

Szombathelyen is megerősítették a zöld párt politikusai, hogy az erdőirtás a legrosszabb, amit ebben a helyzetben a kormány tehet.

Újraindulhat a Barátság, a MOL fizeti a tranzitdíjat

Egyeztetést követően átutalta az összeget.

Czeglédy Csaba nyílt levélben kéri a szombathelyi polgármestert, hogy álljon ki az erdők védelméért

A képviselő azt kéri, a polgármester járjon utána annak, hogy mit tervez az erdészet.

Könnyítések jönnek a katásoknak

Az ekho-ra való áttérést próbálja a kormány vonzóvá tenni számukra.