HIRDETÉS

Nem nagyon jutott plakáthely Pollreisz Balázsnak Győrben

Pintér Bence
2020. január 9. csütörtök, 16:20
Dézsivel tele van a város, milliókat költött a Fidesz a kampányra.

Folyik Győrben a kampány, de aki csak az óriásplakátokat nézi, azt gondolhatja, hogy csak egy jelölt van: Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje. Dézsi rengeteg óriásplakátról és citylightról köszön vissza, és már csak ha a listaárakat nézzük, akkor világos, hogy a Fidesz milliókat költött el Győrben csak utcai hirdetésre.

 

Pollreisz Balázs, az ellenzék közös jelöltje csütörtökön sajtótájékoztatót tartott, mivel sokan kérdezték tőle, hogy neki miért nincsenek plakátjai a városban. A szocialista önkormányzati képviselő elmondta:

 

a plakáthelyeket bérbe adó önkormányzati cég összesen nyolc plakáthelyet ajánlott fel az ellenzéki kampány számára még tavaly decemberben

 

azzal az indokkal, hogy már a legtöbb plakáthely foglalt. A nyolc helyből kettő lett volna óriásplakát viszonylag frekventált helyen (mindkettő az Árkádnál), három forgó henger, három pedig parkolóházban vagy mélygarázsban található felület.

 

Pollreisz elmondta: úgy döntöttek, hogy nem fogadják el a nevetséges ajánlatotm és erre nem költenek pénzt, máshogy érik el a győrieket. Ezért csinálták például a videót, amelyben Pollreisz táblákon üzen a választóknak.

 

A sajtótájékoztatón Komjáthi Imre szocialista politikus, a párt alelnöke is részt vett, aki elmondta: a győri emberek számára is egyértelművé kell tenni, hogy Fidesz csak egy van, és az a Borkai-párt. Dr. Dézsi Csaba András polgármesterjelölt pedig a Borkai-párt embere. Komjáthi elmondta, hogy az emberek ősszel megmutatták, hogy elegük van azokból az aljas módszerekből, ahogy a Fidesz megpróbálja elhallgattatni az ellenzéki jelölteket, mint történik az most Győrben is.

 

Az MSZP alelnöke úgy vélte, hogy a Fidesz retteg, mert az ellenzéki vezetés alá került településeken minden napra jut egy szekrény, amelyből a fideszes vezetés által otthagyott csontvázak borulnak ki.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás