Nem nagyon jutott plakáthely Pollreisz Balázsnak Győrben

Pintér Bence 2020-01-09 16:20:00
Dézsivel tele van a város, milliókat költött a Fidesz a kampányra.

Folyik Győrben a kampány, de aki csak az óriásplakátokat nézi, azt gondolhatja, hogy csak egy jelölt van: Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje. Dézsi rengeteg óriásplakátról és citylightról köszön vissza, és már csak ha a listaárakat nézzük, akkor világos, hogy a Fidesz milliókat költött el Győrben csak utcai hirdetésre.

Pollreisz Balázs, az ellenzék közös jelöltje csütörtökön sajtótájékoztatót tartott, mivel sokan kérdezték tőle, hogy neki miért nincsenek plakátjai a városban. A szocialista önkormányzati képviselő elmondta:

a plakáthelyeket bérbe adó önkormányzati cég összesen nyolc plakáthelyet ajánlott fel az ellenzéki kampány számára még tavaly decemberben

azzal az indokkal, hogy már a legtöbb plakáthely foglalt. A nyolc helyből kettő lett volna óriásplakát viszonylag frekventált helyen (mindkettő az Árkádnál), három forgó henger, három pedig parkolóházban vagy mélygarázsban található felület.

Pollreisz elmondta: úgy döntöttek, hogy nem fogadják el a nevetséges ajánlatotm és erre nem költenek pénzt, máshogy érik el a győrieket. Ezért csinálták például a videót, amelyben Pollreisz táblákon üzen a választóknak.

A sajtótájékoztatón Komjáthi Imre szocialista politikus, a párt alelnöke is részt vett, aki elmondta: a győri emberek számára is egyértelművé kell tenni, hogy Fidesz csak egy van, és az a Borkai-párt. Dr. Dézsi Csaba András polgármesterjelölt pedig a Borkai-párt embere. Komjáthi elmondta, hogy az emberek ősszel megmutatták, hogy elegük van azokból az aljas módszerekből, ahogy a Fidesz megpróbálja elhallgattatni az ellenzéki jelölteket, mint történik az most Győrben is.

Az MSZP alelnöke úgy vélte, hogy a Fidesz retteg, mert az ellenzéki vezetés alá került településeken minden napra jut egy szekrény, amelyből a fideszes vezetés által otthagyott csontvázak borulnak ki.

Szólj hozzá!

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.

Pintér Bence fizetetlen szabadságra megy a kampány ideje alatt

A győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje felfüggeszti újságírói tevékenységét.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.